breko Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 Nickname: MorphineServerul pe care joci: redDe ce te-ai retras de pe bugged.ro?: Ma plictisisem, aveam alte ocupatii / dorinte si timpul pentru samp se apropia de 0. Plus ca, pe langa asta, motivul principal, eram satul de "valorosii" de aici, de putoii care foloseau cuvintele "aim", "3/3", "anonim", "salkf" mai des decat "buna ziua".Care a fost cea mai mare realizare a ta inainte de a te retrage?: Admin 1 pe red.De ce ai ales sa te reintorci pe bugged.ro?: Am avut o perioada de no-lifer de cateva luni, si singurul loc in care ma simteam ok era pe bugged. Stiu, sunt un ciudat. Ma plictiseam, imi revenise cheful intr-un fel cand am vazut pe youtube un video de pe bugged, si am zis sa vad daca mai fac rost de cont, ma reapuc.Ai jucat pe alte servere de sa:mp dupa ce te-ai retras de pe bugged.ro? Daca da, de ce ai ales sa nu mai joci pe ele?: O saptamana, cred ... Erau plictisitoare, goale, copii ale bugged-ului etc. Ce speri sa realizezi de data asta pe bugged.ro?: Hmm, pai mi-as dori sa .. nimic. E greu, odata ce ai fost trecut pe "black-list", sansele sa mai realizezi ceva sunt extrem de mici. Sau cel putin asa am observat eu.In ce factiune doresti sa intri si de ce?: Nu mi-am propus sa intru intr-o factiune anume, inca.Cati ani ai si unde locuiesti?: 18, Botosani.Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: Intre, termin vineri a 12 - a (da, stiu ca am BAC intr-o luna).Ce alte jocuri joci?: LOLAi altceva de adaugat?: Cred ca stie toata lumea, cel putin de pe red, ca pe contul asta a jucat altcineva. E cat se poate de adevarat, am dat contul unui prieten sa se "ocupe" de el in schimbul a ... vreo doua pachete de tigari. Atunci parea o idee buna, dar nu a fost. Pacat. A fost cam la limita legalitatii ce am facut, stiu. In concluzie, nu mai e nevoie de sms-uri cu "Cine e pe cont?". Motivul pentru care am primit ban si totodata momentul cand am rupt legatura cu buggedul: http://imgur.com/mjMOyvG Asa cum am spus si acolo, am schimbat unele chestii, legate strict de persoana mea. 1 Quote
Recommended Posts