SuNN Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 Salutare, am și eu niste nelămuriri în legătură cu performanța jocului. Componente: 2GB RAM Procesor 3GHZ - Nu e dual, nu stiu alte detalii pentru că sunt pe telefon. 500 GB pe hard - am înțeles că nu prea contează asta. Placa video nVidia GeForce 7000 si ceva, nu mi aduc bine aminte, 1GB -> Acolo scrie 889 MB sau cv de genu', în fine. Despre SA:MP: Gta3.img totul Low, 128mb are mărimea. Totul este pe Low la setarile din advanced la samp /Fpslimit 90 Samp.cfg am pus s-acolo 90 la fps. Ideea e ca folosesc totul pe Low. Măsurile luate de mine: Închid orice program din taskmanager când joc samp. Chiar si cele ce nu stiu ce învârt si pot fi închise (dwm.exe, taskeng, takehost, svchost) Rămân doar cu cele ce nu pot fi închise și GTA-ul. Care ar fi soluțiile ca să numai am Drop Frame? Si Low fps? Din cate am înțeles placa asta poate ceva mai mult, însă procesorul si ram ul afectează asta? Aștept niste idei, soluții, sfaturi, pot oferi + pe forum, altceva n am ca s sărac. Quote
Toma Official Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 ori ai placa integrata ori procesoru fiind single core nu suporta placa video si o foloseste 20-30% Quote
deleted-inactive account Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 Din setarile placii video, dezactiveaza 'Vertycal Sync'. Ar trebui sa gasesti chestia asta la setarile 3D. Quote
9999999999999 Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 Incearca sa dezactivezi setarea "Frame Limiter" din Video Settings --> Advanced. Quote
Recommended Posts