Daeso. Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 (edited) Salutare, m-am gandit sa fac 10 avatare cadou pentru comunitate. Sper sa va placa. (!) Nu modific avatarele! Cine le vrea, le poate purta asa cum le-am facut. (!) (!) Avatarele le poate purta oricine! (!) (!) Accept orice parere, cat si sfaturi! (!) (!) Bonus: Voi pune nume pe aceste avatare. Cei care vor, pot face o cerere aici, dupa modelul urmator: Text(obligatoriu): Avatarul(obligatoriu): (!) Nu fac avatare cu alte stock-uri aduse de voi! (!) (!) Nu faceti cererea de mai multe ori! (!) (!) Imi rezerv dreptul de a respinge o cerere! (!) (!) Nu dati PM-uri cu 'Mie cand imi faci avatarul?'! O sa le fac cand o sa am timp. (!) © Daeso 2016 Edited June 1, 2016 by Daeso 2
9999999999999 Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 (edited) OFF: Foarte frumoase, felicitari pentru munca depusa! ON: Text(obligatoriu): sTained. Avatarul(obligatoriu): al 6-lea. Edited June 1, 2016 by Stained.
H a b b o Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 (edited) Text(obligatoriu): Un text caligrafic sau sa se potrivieasca cu coloarea, vreau ca bugged sa fie sub nume. Culoare o alegi tu care se potriveste. Vreau sa scrie Laur. Avatarul(obligatoriu): Edited June 1, 2016 by Laurentiu Madalin
Daeso. Posted June 1, 2016 Author Posted June 1, 2016 Frumos. :* Mersi. :wub: OFF: Foarte frumoase, felicitari pentru munca depusa! ON: Text(obligatoriu): sTained. Avatarul(obligatoriu): al 6-lea. Multumesc! Ti-am facut 2 modele, alegi tu. Sper sa iti placa. Text(obligatoriu): Preci Avatarul(obligatoriu): 8 Sper sa iti placa. Text(obligatoriu): Un text caligrafic sau sa se potrivieasca cu coloarea, vreau ca bugged sa fie sub nume. Culoare o alegi tu care se potriveste. Vreau sa scrie Laur. Avatarul(obligatoriu): Am spus ca nu modific avatarele, deci nu am cum sa iti pun 'bugged' sub nume. Ti-am facut un model, nu am modificat avatarul. Sper sa iti placa. Text(obligatoriu): -CronoS Avatarul(obligatoriu): Sper sa iti placa. 1
H a b b o Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 Poti sa pui laur mai jos? Nu imi place asa de sus, cum este la cronos asa vreau numele jos.
Daeso. Posted June 1, 2016 Author Posted June 1, 2016 Poti sa pui laur mai jos? Nu imi place asa de sus, cum este la cronos asa vreau numele jos.
NoroceL Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 Mersi. :wub: Multumesc! Ti-am facut 2 modele, alegi tu. Sper sa iti placa. Sper sa iti placa. Am spus ca nu modific avatarele, deci nu am cum sa iti pun 'bugged' sub nume. Ti-am facut un model, nu am modificat avatarul. Sper sa iti placa. Sper sa iti placa. Mersi foarte mult, faci o treaba buna :3
Daeso. Posted June 1, 2016 Author Posted June 1, 2016 Mersi foarte mult, faci o treaba buna :3 Multumesc frumos! :wub:
Daeso. Posted June 1, 2016 Author Posted June 1, 2016 Text(obligatoriu): Redo Avatarul(obligatoriu):6 Sper sa iti placa.
JeezADV Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 Text(obligatoriu): Jeez si jos -WarMachine- la fel cum e aici http://i.imgur.com/ACpzPFp.png Avatarul(obligatoriu): http://i.imgur.com/mDggz9N.png
Daeso. Posted June 1, 2016 Author Posted June 1, 2016 Text(obligatoriu): Jeez si jos -WarMachine- la fel cum e aici http://i.imgur.com/ACpzPFp.png Avatarul(obligatoriu): http://i.imgur.com/mDggz9N.png "(!) Nu fac avatare cu alte stock-uri aduse de voi! (!)" (!) Cerere respinsa! Frumos , frumos ! Multumesc frumos. :D
Daeso. Posted June 1, 2016 Author Posted June 1, 2016 Foarte frumos! Multumesc! Ma bucur ca iti place. ^_^
JeezADV Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 "(!) Nu fac avatare cu alte stock-uri aduse de voi! (!)" (!) Cerere respinsa! Multumesc frumos. :D A 2-a poza cu fontu la fel ca ala
Maniacu. Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 (edited) BUGGED ala strica toate pozele,i-ai pus prea multa "umbra" Edited June 1, 2016 by Maniacu.
Daeso. Posted June 1, 2016 Author Posted June 1, 2016 BUGGED ala strica toate pozele,i-ai pus prea multa "umbra" Multumesc pentru sfat! O sa tin cont de asta in viitor.
Guest Myhay3 Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 Text(obligatoriu): HeinzelAvatarul(obligatoriu):
Daeso. Posted June 1, 2016 Author Posted June 1, 2016 Text(obligatoriu): Heinzel Avatarul(obligatoriu): Sper sa-ti placa!
Recommended Posts