Mnoiu tefan Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 Daca am paysafecard si l-am luat azi , expira? Ca vad ca nu merg platile. Quote
Bk.AssasynuL Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 Pai codul de 16 caractere e valabil cel putin un an de zile daca nu mai mult, ai grija unde introduci codul pentru ca daca il pui pe un site care nu are securitate cnv poate sa-ti ia codul si sa il foloseasca pt a-ti lua banii. Verifica de asemenea daca ceea ce vrei sa cumperi se incadreaza in suma care o ai pe psf. Quote
LaZaRi.. Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 Nu iti merge platile ca sunt probleme cu platile, este o problema, dai /n pe server pentru mai multe detalii Quote
brolyK47 Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 io am 2 intrebari :> 1. dk n-ai dat pe /n pe server. 2. puteai sa te uiti pe google daca expira sau nu. Quote
Joint Angel Posted August 23, 2016 Posted August 23, 2016 Nu iti merge platile ca sunt probleme cu platile, este o problema, dai /n pe server pentru mai multe detalii Quote
Recommended Posts