Jauca Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 Nick: JaucaTip(avatar/semnătură/logo): semnaturaStock(obligatoriu): Click!Text: Jauca / Member of News Reporters / orange.bugged.roDetalii: As vrea ceva frumos, clar, ceva aproximativ ca aici: Click! Detalii despre text: Un scris frumos, prima litera din numele meu, din 'Member' si din 'News Reporters' sa inceapa cu un mov frumos, sa semene cu cel de la NR, stiti voi. Quote
Jauca Posted June 1, 2016 Author Posted June 1, 2016 (edited) Sper sa iti placa. E foarte frumoasa, iti acord +1, insa mai astept creatii, doresc sa fie cat mai apropiata de cea pusa la detalii. Edited June 1, 2016 by Jauca Quote
Helios Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 E foarte frumoasa, iti acord +1, insa mai astept creatii, doresc sa fie cat mai apropiata de cea pusa la detalii. Am vazut tarziu si acel ss, daca mai am timp in seara asta o sa ma ocup, ms. Quote
Jauca Posted June 1, 2016 Author Posted June 1, 2016 Foarte frumoase! O voi alege pe cea a lui Splash. va multumesc tuturor! Quote
Recommended Posts