Andrew- Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 (edited) Salut am si eu o problema, cand apas tasta "esc" mi se blocheaza si nu pot apasa pe nimic gen "options" daca apas din nou "esc" jocul merge bine. Acea problema este de la sampfuncs, stie cineva cum pot sa o rezolv? O sa las un link cu poza.(La mine sus in colt stanga apar mai multe scrisuri la altii le apare doar unul si le merge "esc". Sper sa ma ajute cineva. Edited June 1, 2016 by Alliance xAndrew Quote
9999999999999 Posted June 1, 2016 Posted June 1, 2016 Este de la joc, patesc si eu uneori de la SAMPFUNCS asta, uneori jocul imi arata parca arde, dar il restartez si dupa merge. Quote
Andrew- Posted June 1, 2016 Author Posted June 1, 2016 (edited) E bug de la joc, si eu am mai patit Si crezi ca ar trebui sa descarc la San Andreas? Este de la joc, patesc si eu uneori de la SAMPFUNCS asta, uneori jocul imi arata parca arde, dar il restartez si dupa merge. La mine face mereu asa. Indiferent daca-l restartez. Edited June 1, 2016 by Alliance xAndrew Quote
Recommended Posts