MrAlinu Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 Am facut un /acolor, dar cand dau /acolor imi arata Red, Dark Red si Light Red. Cand dau Red mi se pune culoarea White, cand dau Dark Red se pune culoarea Blue si cand dau Light Red se pune Orange. Ce pot face?
Alynush02 Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 Nu sunt puse bine culorile... Ai definit culorile cum trebuie? #define COLOR_DARKRED #BLUE, sau ceva de genul poate sa fie la tine... #BLUE = codul hex pentru culoarea blue
MrAlinu Posted June 2, 2016 Author Posted June 2, 2016 Nu am Darkred am doar red, red1 si red2, le-am modificat si n-are niciun rost
Seraphim Alastair Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 (edited) Am avut si eu aceasta problema, insa am rezolvat-o singur :D si ca sa nu te mai chinuii singur uite te ajut. In primul rand te duci la: OnDialogResponse si cauti DIALOG_ACOLOR sau cum este la tine. De exemplu la mine e asa la DIALOG_ACOLOR: case 1: { playerVariables[playerid][pColor] = 15; SCM(playerid, COLOR_WHITE,"{E60032}Server: {FFFFFF}Nick color changed! Hope you like the new color!"); // rosu deschis } Acel 15 si cod-ul asta semnifica culoarea rosu deschis: #E60032 Trebuie sa il ai definit ca culoarea rosie sau ce culoare e la tine, la tine poate fi alt numar. - Acum te duci la : if(PlayerPaintballing[playerid] == 0) si adaugi codul asta sau cum este enumerat la tine in DIALOG_ACOLOR cu culoarea sub celealte culori: else if(playerVariables[playerid][pColor] == 15) { format(szMessage, sizeof(szMessage), "{E60032}%s{FFFFFF}: %s", szPlayerName, text); } (eu ti-am dat exemplu cu numarul cum e la mine) la tine poate fi si 11 sau 13 dar ai grija sa nu sa se repete cu alt numar care este deja in lista. si tot asa le adaugi pe toate dupa numerele care le ai. Daca ai GM-ul scriptat cu PlayerInfo nu este nimic diferit tot asa doar ca cauti asta: format(szMessage, sizeof(szMessage), "{CECECE}%s:{FFFFFF} %s", szPlayerName, text); si te duce la linia care ai nev si adaugi mai jos tot asa cu numerele de la: DIALOG_ACOLOR Edited June 2, 2016 by Kisuke
MrAlinu Posted June 2, 2016 Author Posted June 2, 2016 (edited) Sincer nu inteleg nimic -.- Am schimbat culorile de la OnDialogResponse, ok? if(PlayerPaintballing[playerid] == 0) (nu am asa ceva in gm) { playerVariables[playerid][pColor] = 15; SCM(playerid, COLOR_WHITE,"{E60032}Server: {FFFFFF}Nick color changed! Hope you like the new color!"); // rosu deschis } nu gaseste cu find \\ Am GM lui LeOn si Mazoku, a facut awake o prezentare la sv ala. Daca faceai un tutorial cu bandicam sau fraps mai ziceam, eu nu inteleg nimic Edited June 2, 2016 by XqS
Seraphim Alastair Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 Sincer nu inteleg nimic -.- Am schimbat culorile de la OnDialogResponse, ok? if(PlayerPaintballing[playerid] == 0) (nu am asa ceva in gm) nu gaseste cu find \\ Am GM lui LeOn si Mazoku, a facut awake o prezentare la sv ala. Daca faceai un tutorial cu bandicam sau fraps mai ziceam, eu nu inteleg nimic Nu stiu cum este scriptat GM-ul lor, nu iti pot da detalii precise cum si unde trebuie sa te duci.
Recommended Posts