Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Nu trag eu prea bine, dar sper deosebire de tine, m4 e cum mai e, dar deagle nu am prea vazut la tine, si atunci cand am vazut, tu mureai.

Chiar sunt curios cum dai tu in 30-40 fps si cu tinta aia care e mai ceva decat cea default, bai mafiotule, plus ca e tenis, ce ai vrea? sa ma duc cu deagle in ei?

Frumos, mai ales ca multi nu prea pot da cu tinta aia din modpack-ul acela.

Merci

Edited by Virusake.PHENOMEN
Posted

Chiar sunt curios cum dai tu in 30-40 fps si cu tinta aia care e mai ceva decat cea default, bai mafiotule, plus ca e tenis, ce ai vrea? sa ma duc cu deagle in ei?

Merci

Te pun eu sa iti bagi moduri de **** care sa iti scada FPS-uri, vin aia cu deagle-ul la tine si erai mort, macar de ai tacea, nu mai filma daca stii ca nu iti duce PC-ul

Posted

Te pun eu sa iti bagi moduri de **** care sa iti scada FPS-uri, vin aia cu deagle-ul la tine si erai mort, macar de ai tacea, nu mai filma daca stii ca nu iti duce PC-ul

bai mafiotule in primul rand esti un anonim fiert, in al doilea rand tu te-ai uitat macar la video bai pisatule ca de 3 ori am murit duel deagle, cacatule ca daca te pun sa te filmezi iti tremura mana pe mouse, si in al treilea rand e tenis, adica mapa de m4 bai pisatule vrei sa ma duc in ei cu deagle?

Posted

bai mafiotule in primul rand esti un anonim fiert, in al doilea rand tu te-ai uitat macar la video bai pisatule ca de 3 ori am murit duel deagle, cacatule ca daca te pun sa te filmezi iti tremura mana pe mouse, si in al treilea rand e tenis, adica mapa de m4 bai pisatule vrei sa ma duc in ei cu deagle?

1. M-am filmat si eu, te fac la deagle cand vrei tu

2. Da skype-ul prin PM daca ai curaj.

3. Vai de tine

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.