ctx Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 Subiectul video-ului: Paintball. O scurta prezentare: - Link catre filmulet: https://www.youtube.com/watch?v=eO9QgNwJeGI
David Robert Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 Nu trag eu prea bine, dar sper deosebire de tine, m4 e cum mai e, dar deagle nu am prea vazut la tine, si atunci cand am vazut, tu mureai.
9999999999999 Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 (edited) Frumos, mai ales ca multi nu prea pot da cu tinta aia din modpack-ul acela. Edited June 2, 2016 by sTained.
ctx Posted June 2, 2016 Author Posted June 2, 2016 (edited) Nu trag eu prea bine, dar sper deosebire de tine, m4 e cum mai e, dar deagle nu am prea vazut la tine, si atunci cand am vazut, tu mureai. Chiar sunt curios cum dai tu in 30-40 fps si cu tinta aia care e mai ceva decat cea default, bai mafiotule, plus ca e tenis, ce ai vrea? sa ma duc cu deagle in ei? Frumos, mai ales ca multi nu prea pot da cu tinta aia din modpack-ul acela. Merci Edited June 2, 2016 by Virusake.PHENOMEN
David Robert Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 Chiar sunt curios cum dai tu in 30-40 fps si cu tinta aia care e mai ceva decat cea default, bai mafiotule, plus ca e tenis, ce ai vrea? sa ma duc cu deagle in ei? Merci Te pun eu sa iti bagi moduri de **** care sa iti scada FPS-uri, vin aia cu deagle-ul la tine si erai mort, macar de ai tacea, nu mai filma daca stii ca nu iti duce PC-ul
ctx Posted June 2, 2016 Author Posted June 2, 2016 Te pun eu sa iti bagi moduri de **** care sa iti scada FPS-uri, vin aia cu deagle-ul la tine si erai mort, macar de ai tacea, nu mai filma daca stii ca nu iti duce PC-ul bai mafiotule in primul rand esti un anonim fiert, in al doilea rand tu te-ai uitat macar la video bai pisatule ca de 3 ori am murit duel deagle, cacatule ca daca te pun sa te filmezi iti tremura mana pe mouse, si in al treilea rand e tenis, adica mapa de m4 bai pisatule vrei sa ma duc in ei cu deagle?
David Robert Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 bai mafiotule in primul rand esti un anonim fiert, in al doilea rand tu te-ai uitat macar la video bai pisatule ca de 3 ori am murit duel deagle, cacatule ca daca te pun sa te filmezi iti tremura mana pe mouse, si in al treilea rand e tenis, adica mapa de m4 bai pisatule vrei sa ma duc in ei cu deagle? 1. M-am filmat si eu, te fac la deagle cand vrei tu 2. Da skype-ul prin PM daca ai curaj. 3. Vai de tine
Recommended Posts