Alexandru Ghidanac Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 Nickname: Ghebster. Serverul pe care ai jucat?: BLUE.BUGGED.RO De ce ai ales sa te retragi?: Foarte mult timp acordat jocului. Ce te-ar face sa te intorci pe bugged.ro?: Nu o sa mai revin niciodata. Vei juca pe un alt server de sa:mp? Ce e diferit pe acel server?: Nu o sa mai joc niciodata. Cine au fost cei mai buni prieteni ai tai de pe server?: Toti cei din clanul West Gangster, sunt niste oameni deosebiti si niste prieteni SUPERBI, de ei o sa-mi fie cel mai dor. Ai altceva de adaugat?: Lasati-va, nu merita, va distrugeti cu mana voastra, jocul da dependenta, ajungeam sa stau si cate 10 ore pe zi nemiscat din fata calculatorului, nu mai invatam, nu mai faceam absolut nimic. Regret ziua in care m-am apucat de samp, deoarece m-am atatsat, mi-am facut prieteni si mi-e greu sa nu mai tin deloc legatura cu ei, insa trebuia s-o fac. Quote
Coso Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 O să zic ceva, despre cum ne-am cunoscut ... cum să încep .. ă, ne-am cunoscut în clanul West Gangsters, pe atunci te numeai Whisky, pentru început mi-ai făcut o impresie foarte bună, băiat de gaşcă .. n-am avut prea mult timp să ne cunoaştem, dar din putinele informaţii culese, mi-am dat seama ce fel de om eşti, eşti un om cu discernământ, vrei să faci ceva, atunci faci ... am înţeles că te laşi pentru că ai probleme, nu vreau să mentionez ce fel de probleme, nu e necesar, ştim deja ... ai luat decizia corectă, la un moment dat, toţi ne vom retrage din diferite motive ... şi, ce pot să mai zic, mi-a părut bine că am avut şansa să te cunosc, SUCCES, MULTĂ BAFTĂ ÎN TOT CEEA CE FACI, MULTĂ BAFTĂ LA ŞCOALĂ, MULTĂ BAFTĂ, MERSI PENTRU ADMINRAL, PWP!! SUCCES! După unban, intri şi tu să ne mai saluţi! 'Ghebster' rămâne carplate-ul la Admiral, te asigur, când vrei să-l vezi, în faţă la casa 901 îl găseşti, succes! Quote
klaudiu Posted June 2, 2016 Posted June 2, 2016 Bafta, chiar daca nu am apucat sa ne cunastem. :D Quote
Alexandru Ghidanac Posted June 3, 2016 Author Posted June 3, 2016 O să zic ceva, despre cum ne-am cunoscut ... cum să încep .. ă, ne-am cunoscut în clanul West Gangsters, pe atunci te numeai Whisky, pentru început mi-ai făcut o impresie foarte bună, băiat de gaşcă .. n-am avut prea mult timp să ne cunoaştem, dar din putinele informaţii culese, mi-am dat seama ce fel de om eşti, eşti un om cu discernământ, vrei să faci ceva, atunci faci ... am înţeles că te laşi pentru că ai probleme, nu vreau să mentionez ce fel de probleme, nu e necesar, ştim deja ... ai luat decizia corectă, la un moment dat, toţi ne vom retrage din diferite motive ... şi, ce pot să mai zic, mi-a părut bine că am avut şansa să te cunosc, SUCCES, MULTĂ BAFTĂ ÎN TOT CEEA CE FACI, MULTĂ BAFTĂ LA ŞCOALĂ, MULTĂ BAFTĂ, MERSI PENTRU ADMINRAL, PWP!! SUCCES! După unban, intri şi tu să ne mai saluţi! 'Ghebster' rămâne carplate-ul la Admiral, te asigur, când vrei să-l vezi, în faţă la casa 901 îl găseşti, succes! Apreciez! Quote
brolyK47 Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 Multi il tratati ca fiind o viata reala. De ce petreci atata timp in fata calculatorului? Nu e vina SA-MP-ului, e vina voastra ca nu stiti cum sa va impartiti timpul astfel incat sa va ajunga si pentru a merge pe afara la un suc, o caterinca, un fotbal / baschet si pentru a va juca pe PC. Dar totusi, multa bafta in continuare! Quote
Recommended Posts