Jackie RoadKing Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 Salut sunt RoadKing-Jackie . M-am jucat samp pe red.bugged.ro.Si am probleme cu jocul , m-am jucat in continuare si pana la un sfarsit Mi-am bagat si eu un mod (resource pack) Si Dupa mi l-am instalat mi l-am dezinstalat de nustiu cate ori, azi (vineri 03.06.2016) Nu mai a mers dupa ce mi l-am instalat i-am dat un restart si dupa a mers , contul Jackie era folosit si asa ca am iesit .. ;) Dupa am intrat cu nick-ul meu RoadKing si nu a mers I-am dat un restart la pc si nu a mers (Windows 10)https://www.youtube.com/watch?v=r-NoTfqjMyg&feature=youtu.beDaca ma poate ajuta cineva.. Quote
Jackie RoadKing Posted June 3, 2016 Author Posted June 3, 2016 Up , vreau sa ma joc si eu pe red/blue/green/orange.bugged.ro ;) Quote
deleted-inactive account Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 (edited) Reinstaleaza ultima versiune de SA:MP. Edit: Sterge video-ul, ca faci reclama. Edited June 3, 2016 by AiRdr0p Quote
Jackie RoadKing Posted June 3, 2016 Author Posted June 3, 2016 Reinstaleaza ultima versiune de SA:MP. Edit: Sterge video-ul, ca faci reclama. La ce sa fac reclama? :| Reinstaleaza ultima versiune de SA:MP. Edit: Sterge video-ul, ca faci reclama. Nu merge :| add skype : jaymasteroflightning sa vezi :D Daca vrei sa ma ajuti Quote
coldix Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 La ce sa fac reclama? :| Nu merge :| add skype : jaymasteroflightning sa vezi :D Daca vrei sa ma ajuti Se vede comunitatea rivala la servere. Quote
ATHRX Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 Încearcă cu un reinstall la SA:MP, iar daca tot refuză să meargă încearcă să-i dai un reinstall și la joc, dar instalează-l într-o altă partiție. Quote
Recommended Posts