Doofenshmirtz Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 Nickname: Doofenshmirtz / danidanio3 Serverul pe care joci: Orange. De ce te-ai retras de pe bugged.ro?: Prea multi copii. Care a fost cea mai mare realizare a ta inainte de a te retrage?: Colider cred, nu stiu. De ce ai ales sa te reintorci pe bugged.ro?: Se termina scoala, devenim si noi no-liferi. :~) Ai jucat pe alte servere de sa:mp dupa ce te-ai retras de pe bugged.ro? Daca da, de ce ai ales sa nu mai joci pe ele?: Am jucat pe red dar dadeam prea bine la war si m-am lasat. Ce speri sa realizezi de data asta pe bugged.ro?: Tot ce se poate. In ce factiune doresti sa intri si de ce?: Rup mafiile pregatiti-va de best -15. Cati ani ai si unde locuiesti?: Am 16 ani si sunt din Soldanu, cunoscut si ca Soldanu City, sau "Averea Romaniei". Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: Clasa a 9-a, boboc. Ce alte jocuri joci?: Joc lol sunt silver, noob, etc. Ai altceva de adaugat?: Sanatate numai bine ne vedem la waruri Paramedic - LVPD. 2 Quote
Recommended Posts