Cosmin FcSb Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 Nickname: TobyaS.BVULGAR Serverul pe care joci: Green. De ce ai ales sa joci pe bugged.ro?: Pentru ca imi plac sistemele de pe aceasta mare comunitate, mai ales sistemul de war. Cum ai aflat de bugged.ro?: De pe internet si prieteni. Ai jucat pe vreun alt server? Daca da, ce nu ti-a placut la acel server?: Da, am jucat pe comunitatea rivala aproximativ 3 ani. Au cam inceput sa apare prea multi "zei" peste noapte, adminii incepusera sa nu-si mai faca treaba asa ca am ales aceasta mare schimbare. In ce factiune doresti sa intri si de ce?: Eu sunt facut pentru mafii, in mafii m-am nascut, in ele am sa mor. Nu am o mafie anume, dar doresc intr-una sa fie cam de la 0, sa vada liderul "unde sta puterea" :)). Cati ani ai si unde locuiesti?: Am frumoasa varsta de 16 ani, locuiesc in orasul Balan, judetul Harghita. Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: Sunt elev, in clasa a-X-A. Care este serialul tau preferat?: Sunt o fire ca nu se prea uita la seriale, ma uit ocazional la cate un film cand ies cu prietenii la Cinema, sau cand facem noi asa o mica intalnire la unul dintre noi. Ce alte jocuri joci?: Counter-Strike: Global Offensive, un joc care a inceput sa devina din ce in ce mai jucat de foarte multi "gameri". Ai altceva de adaugat?: Nu, nu am. Vreau doar sa fiu primit cu bratele deschise aici, fara hateri sau suferinte care spun ca sunt codat. Multumesc pentru timpul acordat. Quote
Recommended Posts