Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Buna ziua dragi gameri !
Va salut eu Avous,ma numesc Valeriu
vreau sa va prezint o metoda on-line de a face bani foarte usor.
Aceasta companie are nevoie de oameni capabili ca voi.
Tu ai vrea ca atunci cand pleci de acasa,la serviciu,distractie,sau in timp ce te joci samp sau orice altceva.computerul tau sa va lucreze acasa(singur) si sa-ti aduca 600$/luna?
Vorba e de un proiect global.kairos Planet,carei gata sa plateasca oricui,indiferent de persoana,trebue doar sa dai in chirie o parte din memorea interna a pc-ului tau si sa il tii aprins timp de 10h/zi,(e doar o programa simpla ce nu consuma mult internet).si pentru asta kairos este gata sa-ti plateasca pana la 19$/zi in fiecare zi...probabil si tu ai vrea.
Ca sa aflati mai multe detalii va las un video:
https://www.youtube.com/watch?v=rW5p0rEGm-w

Deci adaug faptul ca este absolut LEGAL nu este nici un risc...compania va activa inca cel putin 5-7 ani..si zilnic se inregistreaza la 2-3k de parteneri noi..va asteptam..nu pierde aceasta ocazie.

Eu am 2 calculatoare conectate(vechi) la o retea wireles..si primesc aproape 38$/zi..este 1150-1200$/h..si sunt inca incepator.

Probabil multi din voi acum ziceti ca ma laud sau ca fac asta doar pentru mine..
Dupa cum se spune si in video...da..odata ce aduci clienti in companie eu am venit de la asta e adevarat...deoarece este lucru activ si pasiv
cel pasiv reprezinta ca calculatorul d-voastra sa fie deschis 10h/zi(ca oricum voi il tineti si mai mult...sunteti gameri) si int timp de 4-5 luni iti cistigi suma depusa...iar urmatoarele luni(pana la sfirsitul anului)deja este cistigul personal.
cel activ reprezinta aducerea a noilor clienti in companie..si voi puteti ajunge la salariul de 5000$///iar daca va interesati pe youtube despre companie.vedeti ca deja de 2-3 ani aici exista si aparenta oamenilor ce au depasit suma de 1kk(1000000)$

Mai multe detalii ma gasiti pe skype ion_sturzu1. si eu va voi ajuta cum sa lucrati..

Vreau sa-mi cer scuze pentru deranjul...si daca am facut vreo greseala gramaticala.
Nu ratati aceasta ocazie..Va puteti schimba viata acum!!!

Edited by Avous