Dragos[] Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 (edited) Nickname: Dragos[] Serverul pe care ai jucat?: Orange (ultima oara), Blue. De ce ai ales sa te retragi?: Deoarece consider ca imi ocupa foarte mult timp functia de helper de pe orange si m-am cam saturat sa fiu acuzat de unele chestii si sa fiu neindreptatit. Ce te-ar face sa te intorci pe bugged.ro?: Hmm, nu stiu, probabil caterinca care a fost odata dar nu cred ca va mai fi, dintre prieteni. Vei juca pe un alt server de sa:mp? Ce e diferit pe acel server?: Nu. Cine au fost cei mai buni prieteni ai tai de pe server?: Am multi prieteni buni, dar cei care m-au ajutat foarte mult in ultimul timp, ca sa ma ridic sunt: staff-ul Orange actual (adminii, majoritatea de pe blue, in special Cybernetick), staff-ul Blue pentru cele 2 lidere acordate, si restul prietenilor de caterinca, la war sau in general. Ai altceva de adaugat?: Va pup si va iubest fratii mei care va stiti voi, si mult succes tuturor! -pana luam vacanta de vara mai joc la war-uri pe Blue, pe Dragos[]- Edited June 4, 2016 by Alliance Dragos Quote
TURZUMAN 47 Posted June 3, 2016 Posted June 3, 2016 pai cf ma parca ai revenit pe blue wa dragos Quote
theWeeknd Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 ''Deoarece consider ca imi ocupa foarte mult timp functia de helper de pe orange si m-am cam saturat sa fiu acuzat de unele chestii si sa fiu neindreptatit.'' Trebuia sa te doară undeva de ce zic alţii şi să mergi pe treaba ta, baftă pr. Quote
BiG.SMOKE_CODAT Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 ce p*** mea ma, cine te acuza? conteaza parerea altora pentru tine? da-i in mortii lor pe ceilalti, conteaza strict parerea ta. ai fost prea cretin ca ai renuntat, in fine. succes in rl Quote
Jauca Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 Succes dragos pr, ne mai auzim, skype, wapp, vii prin sibiu, alea alea :)) Quote
Maribu. Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 Bft pr, te astept pe blue sa dam bine cum dadeam cand erai tu lead vagos :)). Quote
G00gle.v2 Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 Fratioru meu,sincer nu imi pare rau ca te retragi deoarece statu pe samp sincer nu duce la nimic benefic pentru tine,e doar ceva virtual.Te pwp si te iubesk si bafta buna in rl si ne mai auzim :**. Quote
Recommended Posts