Dantes Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 Subiectul video-ului: Când suntem prafi pe turf, apelăm la panel. O mică aroganță din parta mea, pentru fanul Tomiță. O scurta prezentare: Mai jos. Link catre filmulet: https://www.youtube.com/watch?v=O4YCqFO6ZuE 2
brolyK47 Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 Poftim mentalitate. De ce iti bati capul cu el? Merita asta? Iti sufera, ignora-l, ce-i asa greu? Va intrebati de ce va sufera in continuare cand tu il faci in fel si chip. D-asta SA-MP-ul n-o sa fie niciodata un joc de distractie, ci o viata reala creata de voi. "Iti fac deagleu' guler" =)))))))))) Nu prea va inteleg fazele astea, dar in fine. Cat despre video, fain, dai bine.
David Robert Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 Poftim mentalitate. De ce iti bati capul cu el? Merita asta? Iti sufera, ignora-l, ce-i asa greu? Va intrebati de ce va sufera in continuare cand tu il faci in fel si chip. D-asta SA-MP-ul n-o sa fie niciodata un joc de distractie, ci o viata reala creata de voi. "Iti fac deagleu' guler" =)))))))))) Nu prea va inteleg fazele astea, dar in fine. Cat despre video, fain, dai bine. +1, ai mare dreptate.
Dantes Posted June 4, 2016 Author Posted June 4, 2016 Poftim mentalitate. De ce iti bati capul cu el? Merita asta? Iti sufera, ignora-l, ce-i asa greu? Va intrebati de ce va sufera in continuare cand tu il faci in fel si chip. D-asta SA-MP-ul n-o sa fie niciodata un joc de distractie, ci o viata reala creata de voi. "Iti fac deagleu' guler" =)))))))))) Nu prea va inteleg fazele astea, dar in fine. Cat despre video, fain, dai bine. e doar un joc, dar dacă nu îi dau atenție sunt luat de prost, și cât despre replica cu digălu, era o glumă.. dacă nu ai tratat-o ca atare, e altceva.
Dantes Posted June 4, 2016 Author Posted June 4, 2016 Eu încă nu-mi dau seama cum miști de mouse să mor... ce avatar ai :ph34r:
FrEeRuNiNnG Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 Asta e un codat pisat, il rupeam pe turf cu 3/3 si imi facea post pentru c-bug. Vorba aia, daca nu te bate pe turf, te bate pe panel.
DevoN Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 ce avatar ai :ph34r: ăhă... csf :))) dă-ți sensibilitatea mai mică din gta / mouse, și lasă 360-urile că nu ești mai bun dacă dai 360. ;)
Cosmin Ghioc Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 Primu war, primu fan =)) http://orangepanel.bugged.ro/complaint/view/30769
R1UNNN1K aka CATALIN.PSK Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 Poate se rupe mouse we mai usor:)) GG dai bine.
Recommended Posts