Twig Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 Am o problema, mereu cand ma duc la paint si mor imi arata camera aia de moarte cum se ridica in sus, dupa cand s-a ridicat putin in sus se blocheaza si nu mai face nimic, trebuie sa inchid jocul din task manager. Imi poate spune cineva de la ce e? Am instalat recent aceste moduri: Un mod care iti mareste draw distance-ul (ctrl+1 si il faci cum vrei tu, il setezi). Un mod de strazi Un mod de (Electricitate HD), liniile alea de curent au textura hd dar am vazut ca pe deasupra liniilor de curent sunt si niste patrate ceva.. Cine ma ajuta si imi spune ce sa fac are +2, doar daca o sa mearga. Quote
Mike Qzsxasfas Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 Poate de la modul de electricitate sau ala de strazi, incearca sa reinstalezi jocul. Quote
Twig Posted June 4, 2016 Author Posted June 4, 2016 Poate de la modul de electricitate sau ala de strazi, incearca sa reinstalezi jocul. N-are ce sa faca alea 2, alea doar schimba modelul. Mai degraba de la ala cu draw distance. P.S: Stiu si eu ca daca reinstalez jocul nu o sa mai am problema :| Quote
Johhny. Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 scoate draw distance, mergi la paint si vezi daca e la fel Quote
Recommended Posts