Popular Post 21cercy Posted June 4, 2016 Popular Post Posted June 4, 2016 Neata / Buna ziua / Buna seara. Dupa o lunga perioada de timp, am revenit cu un nou modpack. Videoclip de prezentare: 1) HUD.TXD, ce contine o tinta de-a lui Justin, radardisc patrat cu un design frumos si iconite HD. Download: CLICK. {se copiaza in folderul models} 2) FONTS.TXD, adus pe comunitate de catre Evander, imi place nespus de mult. Download: CLICK. {se copiaza in folderul models} 3) STRAZI HD, acopera absolut toate texturile de strazi din joc, fara bug-uri. Le puteti vedea si aici: CLICK. Download: CLICK. {se instaleaza cu ALCI IMG Editor} 4) RADAR, un radar simplu, stransparent. Download: CLICK. {se instaleaza cu ALCI IMG Editor} 5) EFECTE anti-lag, scos fumul, dar pastrat nitro, fiind folositor pentru cei din PD. Pe comunitate mai exista o varianta a acestor efecte, dar lipsea nitro-ul. Download: CLICK. {se copiaza in folderul models} 6) ARME multicolore, isi modifica culoarea o data cu schimbarea pozitiei camerei, pack-ul include si sniper-ul prezentat in video. Download: CLICK. {se instaleaza cu ALCI IMG Editor} 7) TIMECYC, schimba culoarea cerului, mareste distanta vizuala considerabil, lipsit de bug-uri. Download: CLICK. {#####-ul se inlocuieste cu cel actual, restul se copiaza in data} 8) JENTI HD, Niste jenti frumos lucrate, nu le-am mai vazut pe comunitate. Download: CLICK. {ce e in data se copiaza in data, ce e in Gta3 se copiaza folosind Alci IMG editor in Gta3.img, aflat in models} 9) ANIMATII, Animatii realistice, nimic deosebit. Download: CLICK. {se copiaza in anim, atentie, interzis mafiotilor} 10) FONT-ul prezent in chat, nu a fost prezent pe tot timpul video-ului, deoarece modurile au fost filmate pe parcursul a aproximativ 3 zile. Download: CLICK. {se copiaza in My documents->GTA San Andreas User Files->SAMP} 11) SKIN-uri HD, Absolut toate skin-urile din joc HD, au fost prezentate prima oara de catre Evander. Download: CLICK. {se instaleaza cu ajutorul Alci IMG editor} 12) VEHICULEle prezentate in videoclip, Unele din GTA V, altele nu, modificate toate motocicletele si cateva masini. Download: CLICK. {se instaleaza cu ajutorul Alci IMG editor} 13) Particle.txt, schimba farurile masinilor, lumina semafoarelor. Download: CLICK. {se copiaza in models} Urmatoarele moduri nu au fost prezentate in videoclip, insa ar fi putut fii remarcate: 1) WEAPON SWITCH, l-am prezentat si in mod-pack-ul #2, foarte folositor. Download: CLICK. {se copiaza in cleo, atentie, nterzis mafiotilor} 2) NO SHADOWS, un mod anti-lag ce elimina absolut toate umbrele din joc. Download: CLICK. {se copiaza in folderul principal al jocului, cu mentiunea de a avea instalat cleo4+} 3) MOUSE & SAMPGUI, prezente de mult pe comunitate, dar foarte ok. Download: CLICK. {se inlocuiesc cu cele prezente in folderul principal al jocului} 4) BLACK ROADS, un mod ce scoate bug-ul in care strazile se vad negre in departare. Download: CLICK. {se copiaza in folderul principal al jocului, cu mentiunea de a avea instalat cleo4+} 5) NAMECFLOW, se adauga un text in acest loc: Locul si textul pot fii schimbate din acel .ini. Download: CLICK. {se copiaza in folderul cleo} 6) ANTICRASHER, nu are nevoie de explicatii. Download: CLICK. {se copiaza in folderul principal al jocului, cu mentiunea de a avea instalat cleo4+} 7) MODURI CLEO, anti lag contine memory2048, memory512, streaminiextender si un fps unlock, foarte folositoare. Download: CLICK. {se copiaza in folderul cleo} 47
brolyK47 Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 Cam asta inseamna o prezentare a modurilor excelenta. Felicitari Cercy si la cat mai multe!
Vin_Diesel12 Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 CONTRA, deoarece ai nivel foarte mic si nu ai avut nici macar o fanctiune.
klaudiu Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 Frumos pack, +1. Inca astept sa-mi faci avataraul. :)
Hisu Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 Felicitari Cercy, niste moduri faine, mi am dat un mic update la joc :))
21cercy Posted June 5, 2016 Author Posted June 5, 2016 @, Mersi. @, Da, la cele de la tine am mentionat ca sunt de la tine. >:D< Frumos font . frumos Misto, gg Frumoase, gj. Foarte frumos! Merge, bv, te-am invatat bine. Frumoase! Frumos pack, +1. Inca astept sa-mi faci avataraul. :) Frumos de cand asteptam asa ceva, +1. Felicitari Cercy, niste moduri faine, mi am dat un mic update la joc :)) Va multumesc tuturor pentru feedback. 1
iBlue Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 Frumos, am inceput sa folosesc cateva din ele. Insa am o intrebare, timecyc-ul face lag ?
21cercy Posted June 6, 2016 Author Posted June 6, 2016 @@Stranger, in mod normal nu ar trebui sa faca, acum depinde de PC. Singurul mod in care poti vedea daca face sau nu este sa il incerci.
Duka Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 Frumoase rau de tot. Mai ales Strazile HD. Mult succes Cercy ! ;)
Recommended Posts