stunqu Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 De 3 saptamani imi merge perfect SA:MP-ul, fara lag, fara freeze, fara nimic. De aseara de pe la ora 22:00, incontinuu mi se blocheaza jocul din 5 in 5 secunde. Uneori ma tine si cate 10 minute un freeze din asta. Am reinstalat windows-ul, problema persista. Ce as putea face? Quote
C R I U S Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 Incearca sa instalezi iar GTA-ul, daca l-ai reinstalat si continua sa faca asa descarca-l din alta parte. Daca problema persista revino cu un replay. Quote
Antq. Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 Incearca sa instalezi iar GTA-ul, daca l-ai reinstalat si continua sa faca asa descarca-l din alta parte. Daca problema persista revino cu un replay. Vorbesti sa te afli in treaba? Daca a instalat windows-ul iar problema persista , asta ce inseamna? Inseamna ca a reinstalat jocul. ON: Te rog spune-mi daca si in alte jocuri iti da freeze. Quote
Recommended Posts