HYPERCAINE Posted June 4, 2016 Posted June 4, 2016 (edited) Salut. Am reinstalat windows-ul recent. Am windows 10, 64 bit, activat. Cand intru in SA-MP am undeva la 50-75 fps, eu care inainte aveam 99-102 fps constant! Care e problema, am componente bune la PC, oare nu am instalat un driver sau nu stiu. Va rog sa ma ajutati, daca cunoasteti problema. Multumesc anticipat! P.S: Am toate setarile low, nu folosesc nici-un mod. Edited June 4, 2016 by HYPERCAINE Quote
IonuTrRz Posted June 18, 2016 Posted June 18, 2016 Salut, si eu aveam windows 10 64 bit. Imi rula jocul la 90 fps constant cu un mod pack, acm am windows 7 ultimate si cu acelasi mod pack imi ruleaza cu 160 fps! Concluzie: Windows 10 scade din fps la jocuri. Fa-ti un update la placa video. Daca te-am ajutat nu uita de +1. Quote
RamseyA Posted June 19, 2016 Posted June 19, 2016 Windows 10 consuma mai multe resurse ale PC-ului, nu e nicio problema. :samp: Instaleaza / updateaza corect diverele. :exclamation: .closed. Quote
Recommended Posts