.Snakez0r. Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 Subiectul video-ului:Educativ O scurta prezentare: Dau prost? Link catre filmulet: https://www.youtube.com/watch?v=EpKd-uuZTSs&feature=youtu.be
Dantes Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 (edited) ești praf, învață să nu mai faci tw de pe conturiile altor admini și să dai ban aiurea _(_Apropo, apreciez că te-ai filmat cu triggeru, l-am probat și eu, știu cum faci să ratezi cu el și să nu ratezi :). Edited June 5, 2016 by Iustinian 5
Cosmin Costy Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 ești praf, învață să nu mai faci tw de pe conturiile altor admini și să dai ban aiurea _(_ Apropo, apreciez că te-ai filmat cu triggeru, l-am probat și eu, știu cum faci să ratezi cu el și să nu ratezi :). e ceva :)
Toma Official Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 ești praf, învață să nu mai faci tw de pe conturiile altor admini și să dai ban aiurea _(_ Apropo, apreciez că te-ai filmat cu triggeru, l-am probat și eu, știu cum faci să ratezi cu el și să nu ratezi :). omu nu stia sa schimbe armele din deagle in m4 si acuma da cu digalu ala de la 250m 3/3 si 2/2 =)))
.Alexandru Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 Băi frate, roata asta se întoarce, cât de penibil să fii să te filmezi cu triggerbot ? =]]]] 1
Heidi Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Cauta la video-urile mele si invata de acolo "trageri la paint"... ca aia nu e tragere. Ciudat ca iti dispare target de pe playeri...
BrightnesS. Valoare. Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 sec 1:17 daca merge glontu pana acolo iti apare un triunghi verde deasupra capului, testati si voi. nu ai cum sa tragi de acolo. amaratilor nu e niciun trigger, da are norecoil. trigger nu rateaza, trage numa cand ai tinta pe el, el rateaza multe apropo slab esti, faina melodia in schimb, sall good
Suly99 Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 sec 1:17 daca merge glontu pana acolo iti apare un triunghi verde deasupra capului, testati si voi. nu ai cum sa tragi de acolo. amaratilor nu e niciun trigger, da are norecoil. trigger nu rateaza, trage numa cand ai tinta pe el, el rateaza multe apropo slab esti, faina melodia in schimb, sall good Cum sa nu ratezi ma cu trigger? Ratezi si cu trigger din cate am vazut Dovada by Teken: Cateva demonstratii:
.Alexandru Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Cum sa nu ratezi ma cu trigger? Ratezi si cu trigger din cate am vazut Dovada by Teken: Cateva demonstratii: R.I.P GooD. 1
Ionut Bolborici Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 ești praf, învață să nu mai faci tw de pe conturiile altor admini și să dai ban aiurea _(_ Apropo, apreciez că te-ai filmat cu triggeru, l-am probat și eu, știu cum faci să ratezi cu el și să nu ratezi :). E un c**** cu ochii asta ma nu are pic de simnt e un ratat futut de soarta cu o freza de c**** daca il prind il omor si o f** pe masa in grajd e si el smecher daias la m### de ratat
BrightnesS. Valoare. Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Cum sa nu ratezi ma cu trigger? Ratezi si cu trigger din cate am vazut Dovada by Teken: Cateva demonstratii: prietene, trebuia sa dai un relog ca sa functioneze cum trebe. nu mi bag trigger in pc asta sa-ti arat tie cum ca nu merita. trigger cand pui tinta pe el trage automat
R1UNNN1K aka CATALIN.PSK Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Jalnic frate joci cu triggerbot slabule.
VicK - Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 (edited) Si eu ratez cu trigger, wrong. Edited June 10, 2016 by ViCKSiLENT
BrightnesS. Valoare. Posted June 10, 2016 Posted June 10, 2016 Si eu ratez cu trigger, wrong. tu si cu pro aim ratezi
Recommended Posts