Jump to content

Aplicatie - West Gangsters - WENiG. - Rank 5 Paramedic, Rank 3 S.I. SF. [RESPINS]

Recommended Posts

Posted (edited)

Informaţii din viaţa reală

Nume: Florin.

Ce vârsta ai?: Am 20 de ani.

Ce hobby-uri ai?: Nu prea am hobby-uri deoarece locul de munca nu imi permite asa de mult timp liber.

Ce gen de muzică asculţi?: Trap si rap. In mare parte Trap.

Descrie-te în minim 25 de cuvinte: Ma numesc Florin, am 20 de ani si locuiesc in Peris, Jud. Ilfov, stiu ca nu prea conteaza asta deci sa trecem la aspectele psihice. Sunt o fire calma, cu cei 7 ani de acasa si la varsta mea stiu sa-mi asum anumite resposabilitati atunci cand e nevoie. Am o personalitate prietenoasa si imi place sa ajut, iar la randul meu sa fiu ajutat cand e nevoie. Imi place mult sa ii respect pe cei din jurul meu, iar la randul meu sa fiu respectat, intotdeauna stiu sa ma impun atunci cand e nevoie si imi place foarte mult sa pun umarul la munca, cand trebuie.

Informaţii SA-MP

Nickname: WENiG.

Level: 22.

Sancţiuni avute (ban-uri, jail-uri, mute etc): Nu am avut sanctiuni pana in prezent.

Profilul de pe panel (link)http://bluepanel.bugged.ro/profile/WENiG. -> daca nu merge link-ul puneti un punct la final.

Poză cu invitaţia http://imgur.com/uWuCU5j

Care este ultimul clan din care ai făcut parte?: Yin Yang - [Y].

De ce l-ai părăsit?: Deoarece toti amicii mei de acolo iesisera si ei, iar in mare parte era plictisitor acolo.

Ce planuri de viitor ai pe server?: Probabil as tinde la un helper si in rest sa joc cat mai mult pentru a face cat mai multe ore si asa mai departe.

De ce ai decis să aplici în acest clan şi nu în alt clan?: Deoarece aici am cativa prieteni cu care ma inteleg bine si simplul fapt ca e un clan numai cu membrii de inalta clasa, clanul se situeaza printre primele clanuri de pe server si are numai membrii foarte buni.

De ce vrei să faci parte din acest clan?: Fiindca imi place tagul si pentru ca el are numai membrii foarte buni si as vrea sa invat si eu cate ceva de la ei.

Cu care dintre membrii te înţelegi foarte bine?: iSilviu, KARiM., CCXJack, Olimpik si cam atat.

Edited by WENiG.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.