Chowder Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 Nick: StefaNCR7 Tip(avatar/semnătură/logo): Avatar.Stock(obligatoriu):http://imgur.com/yLcbreLText: StefaNCR7 si Member of Hitman Agency , bugged.ro [optional, daca are loc.]Detalii:Sa aiba dimensiunea 150x300, eventual un border nu foarte strident daca crede designerul ca s-ar potrivi.Detalii despre text:StefaNCR7 sa fie scris undeva cam la mijlocul imaginii, iar sub el cu size mai mic Member Of Hitman Agency, fontul sa fie unul cat mai atragator, cum considera designerul, S-ul sa fie cu o culoare (de preferat un rosu aprins deoarece va fi scris pe partea neagra a costumului) iar tefaNCR7 cu alb, Member Of Hitman Agency sa fie cu o culoare care s-ar potrivi bine.In caz ca mai incape sa scrie mic intr-unul din colturile de jos bugged.ro de preferat sa faca 2 variante una cu bugged una fara. Sper sa iasa asa cum imi doresc. Quote
Chowder Posted June 5, 2016 Author Posted June 5, 2016 O lucrare buna, se apropie de ce am cerut eu, e ok. Quote
Recommended Posts