L0ck3d Posted June 5, 2016 Posted June 5, 2016 DeeWaNe... Nickname: DeeWane. Serverul pe care joci: Orange.BuGGeD.Ro De ce ai ales sa joci pe bugged.ro?: Este o comunitate serioasa, cu #Staff capabil, detine un game-play frumos cu care m-as putea distra foarte mult timp de acum in colo. Cum ai aflat de bugged.ro?: De la un prieten (adeLin567). Ai jucat pe vreun alt server? Daca da, ce nu ti-a placut la acel server?: Da, am jucat si pe alt server, doar ca tot din aceasta comunitate, acela fiind serverul ``Red.BuGGeD.Ro``, m-am plictisit de #Staff-ul acelui server si de prietenii falsi, asa ca am zis ``De ce nu, sa dau si o sansa acestui server, poate iasa ceva mai bun din el``, si asa a fost. In ce factiune doresti sa intri si de ce?: Doresc pentru prima data, sa intru in Los Santos Police Department sau daca nu mi se da aceasta ocazie, mi-as dorii si in Federal Bureau of Investigation, deoarece ar arata bine pentru Faction History-ul meu ca sa am ca prima factiune un departament, mai ales la fel de serioase ca acestea... mai ales daca fac rank 5. Cati ani ai si unde locuiesti?: Am varsta frumoasa si frageda de 14 ani, locuiesc in orasul ``Uricani`` din judetul Hunedoara. Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: Sunt elev, clasa a 8-a, anul acesta termin cu ``Scoala Gimnaziala``. Care este serialul tau preferat?: Nu prea ma uit la seriale... Ce alte jocuri joci?: Mi-am luat recent CS:GO, si doar atat. Ai altceva de adaugat?: Cei care joaca pe ``Orange.BuGGeD.Ro`` poate lasa un comentariu si sa ne imprietenim pe server. Multa bafta tuturor! Quote
Recommended Posts