Jump to content

[Respins] Aplicatie The Legends - []Edward - Rank 5 : Taxi LS - Rank 3 : Taxi SF - Actual Rank 2 LSPD .

Recommended Posts

Posted (edited)

Informatii legate de SA:MP:

Nickname:[]Edward

Level:26

Ore jucate:679

Poza cu invitatia: http://imgur.com/fUS7Ys3

Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/[]Edward

Sanctiuni: Nu am avut .

Cateva realizari pe server/ forum: Cand am ajuns Rank 5 in Taxi LS .

Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: Mai joc CS:GO dar timpul liber mi-l dedic mai mult pentru SA:MP .

De ce vrei sa intri in clan: Deoarece in acest clan sunt oameni minunati , am putea spuna ca sunt si legende pe acest server , si iubesc si Tag-ul .

Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Da am mai facut parte din Clan-uri si acestea sunt : .For The Win. [FTW] , The Gangsters [TG] .

Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu , nu am mai facut parte dar imi doresc foarte mult .

Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da , am verificat si nu sunt .

Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Nu ma inteleg chiar cu toti dar dupa parerea mea ma inteleg cu : iLLUSiON , gumball300 . Nu ma cunosc cu multi dar daca ma cunosteam erau categoric mai multi pe aceasta lista .

Planuri de viitor pe server? Sa ajung Rank 5 Lspd si The Legends . 

Informatii legate de viata reala:

Prenume: Eduard .

Varsta reala: 15 ani .

Nationalitate: Roman .

Descrie-te in minim 15 cuvinte: Salut ! Sunt un baiat serios , matur si sincer . Cand vine vorba de distractie nu duc lipsa de simtul umorului . Nu suport barfa si minciuna . Nu imi place sa creez confilcte , ba din potriva incerc cat mai mult sa le evit .

Ce gen de muzica asculti? Trap , Rap , si destul de rar manele ( doar unele manele ) 

Ce hobbyuri ai? Pe langa Gaming mai imi place Fotbalul si sa ies cu prietenii cu Bicicleta .

Edited by Konor
Posted

wve2bM8.png

Sa nu te superi dar ai scris acolo ca te intelegi cu mine dar nici nu te cunosc, pana ieri nici nu stiam ca esti cu mine in factiune. Iti recomand sa faci rank 5 lspd si sa faci atunci aplicatie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.