Jump to content

Gest frumos facut de cei de la Arsenal.


Bodie
 Share

Recommended Posts

Un vietnamez si-a vazut visul implinit dupa ce a alergat 5 km pe langa autocarul lui Arsenal!Wenger: "Opreste, hai sa-l luam cu noi!"

 

Un suporter al lui Arsenal din Hanoi si-a vazut visul cu ochii. Fanul a profitat de deplasarea tunarilor in Vietnam si a facut tot posibilul pentru a fi aproape de idolii sai.

A alergat 5 km pe langa autocarul lui Arsenal, si probabil ca ar mai fi alergat inca 50, dar Wenger i-a transmis soferului sa opreasca si i-a facut semn vietnamezului sa se urce alaturi de jucatorii londonezi.

Omului nu i-a venit sa creada ce i se intampla. S-a urcat in autocar si s-a imbratisat cu toti jucatorii pe care pana ieri ii vazuse doar la televizor.

 

30voi13.jpg

 

"Asta ar trebui sa fie un mesaj pentru toata lumea: daca vrei sa iti indeplinesti un vis, se poate intampla" - Wojciech Szczesny;

 

Edited by Bodie
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Este o tehnica, asa atrage Wenger 'copii talentati' la fotbal de prin toate colturi lumii, Arsenal daca baga 10 milioane lire / sezon, dar vinde cu peste 50 mil. jucatori. Wenger este unul dintre cei mai buni antrenori din toate timpurile.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 8 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.