Jump to content

Reclamatie Radw


PyKw

Recommended Posts

Nick-ul tau: PyKw
Nick-ul celui reclamat: Radw
Detalii (+ poze, video, etc.):

PS : Deci eu m-am urat pe motorul lui Mr.Jaks si am dat H ca am vazut ca aveam deagle, eu stiam ca anti-db merge la masini. Am mers eu ce am mers asa si deodata am primit warn pentru 'bug abuse'. Am facut reclamatia asta nu ca sa primeasca el ceva dar ca sa imi fie scos warn-ul pentru ca mie mi se pare acordat aiurea. Acela nu este un bug, poti sa dai H de pe motor daca ai deagle in mana. Si daca era 'bug' putea simplu sa ma avertizeze ca nu am voie sau un kick ceva nu direct warn pentru nimic. Ca am dat H pe motor nu mi se pare nici un fel de bug abuse. Sa va spun cum am facut atunci. Deci am dat G la un motor cu deagle in mana, apoi imediat cum ai intrat apesi pe H trebuie sa fi foarte rapid si asa zisul bug functioneaza.

 

Va rog scoateti-mi warnul nu am facut absolut nici un abuz.

 

EDIT : Frate dupa ce am primit warn aiurea iti dai seama ca faceam ca un nebun. Tu daca ai pierde adminul ai fi fericit nu ?

Ma scuza-ti dar nu am putut sa ma controlez... Va rog scoate-ti warnul :3 Mai merit si eu o sansa...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.