Jump to content

Moduri , Tutoriale


Sonnk
 Share

Recommended Posts

                                                Modurile acestea le folosesc eu in SA:MP deci .. Nu e copy / paste

 

Mod: doua moduri de grafica: Memory512 (adica un fel de memory fix dar mai bun) si mod de strazi.

Descarcare:
1) pentru Memory512:  http://www.gamemodding.net/en/gta-san-andreas/gta-sa-mods/7914-new-hd-roads.html

 

2) pentru modul de strazi: http://www.gamemodding.net/en/gta-san-andreas/gta-sa-cleo-scripts/7425-memory512-major-update.html

Descriere: este recomandat sa aveti modul Memory512 inainte de a instala modul de strazi va rula mai bine acest mod va face sa creasca numarul de obiecte incarcate in grafica, deci va creste distance drawing. Este deasemenea de doua ori mai stabil ca celelalte modu de acelasi fel.

Acum in legatura cu modul de strazi acesta va transforma strazile in unele mai de calitate, cu o grafica mai buna avand o rezolutie mare.


Poza/Video:

Mod strazi:

1358460878gtasa20130117.jpg

1358460928gtasa20130118.jpgCu ce se instaleaza: Va trebuie CLEO 4 mai intai, daca nu-l aveti luati-l de aici: http://dfiles.eu/files/1ap3lqocf va aparea un instalator de la un site si voi dati acolo automatic si selectati folderul principal unde aveti instalat GTA SA. Dupa accea luati modul si va aparea tot asa un instalator dati automatic selectati folderul principal GTA SA si finish.

Edited by Snk666
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.