Jump to content

The Ring


optical
 Share

Recommended Posts

Descriere: Parea doar o legenda – o caseta video cu imagini de cosmar, care duceau la un telefon prin care cel ce vazuse caseta afla in ce mod urma sa moara dupa sapte zile. Fiind reporter la un ziar, Rachel Keller (Naomi Watts) este destul de sceptica in legatura cu aceasta poveste, pana cand patru adolescenti mor in mod suspect exact la o saptamana dupa vizionarea unei astfel de casete. Fiind invinsa de curiozitate, Rachel gaseste caseta si o vizioneaza. Acum are nevoie de ajutorul prietenului sau, Noah (Martin Henderson) pentru a scapa cu viata si pentru a-si salva si fiul. Impreuna, au doar sapte zile la dispozitie pentru a descifra misterul inelului. 

Remake dupa unul din cele mai mari succese din istoria filmului japonez, Averizarea il are ca regizor pe Gore Verbinski (The Mexican, Mouse Hunt) iar ca producatori pe Walter F. Parkes si Laurie MacDonald (Gladiator, Men in Black 2). Scenariul ii apartine lui Ehren Kruger. In rolurile principale se afla Naomi Watts (Mulholland Drive) si Martin Henderson (Windtalkers). Din distributie mai face parte si Brian Cox (Nuremberg, The Bourne Identity). 
Imagini:
the-ring-721449l-imagine.jpg
the-ring-715329l.jpg

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=TuH5FaUpFm4

Atentie: Acest film mai are inca 2 parti .

 
 
Stiati ca?
 
Este filmul cu un record neobisnuit: cel de-al doilea week-end a inregistrat o crestere la box office cu 23%. Acest lucru i-a determinat pe producatori sa suplimenteze numarul de copii rulate cu peste 600. 
Peste tot in lume, acolo unde a fost lansat filmul, au crescut incasarile datorita ecoului raspandit de cei ce l-au vizionat. Principiul „word of mouth” (in romaneste – „s-a dus vorba”) a fost cea mai puternica parghie pentru promovarea filmului.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.