Jump to content
Serverul este online!

[Handball]HCM Constanţa şi-a reluat pregătirile. Noutăţile din lotul campionilor


uNboRn
 Share

Recommended Posts

hcm.jpg?width=815


Campioana României la handbal masculin, HCM Constaţa, s-a reunit, luni, în vederea pregătirii noului sezon, în care va avea ca obiective câştigarea titlului naţional, a Cupei României şi un parcurs cât mai lung în cupele europene, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Bineînţeles că obiectivele vor fi aceleaşi în campionat şi parcurgerea câtor mai mulţi paşi în cupele europene", a declarat antrenorul Zvonko Sundovki.

"Suntem pregătiţi de noi provocări şi sperăm să terminăm campionatul aşa cum le-am terminat şi pe celelalte. Sunt mai puţine achiziţii ca în anii trecuţi, dar cred că şi românii au valoare şi au demonstrat acest lucru", a declarat şi căpitanul Laurenţiu Toma.


"Am luat un portar titular la lotul naţional de tineret al României şi pe MVP-ul turneului European Open din Suedia, unde România s-a clasat locul secund, iar Ramon Şomlea a fost declarat cel mai bun jucător. Am dorit să ne gândim şi la viitor. Mai vreau un inter stânga din aceeaşi generaţie, dar va fi mai greu pentru că «iubitorii» HCM-ului pun beţe în roate. Tatăl jucătorului mi-a spus că dacă nu vor reuşi un transfer în străinătate, atunci va ajunge la HCM. Este vorba despre Dan Racoţea, un jucător de 2,08, cu calităţi şi o tehnică deosebită", a precizat directorul executiv al HCM-ului.

Revenit după mai multe sezoane la HCM, Bogdan Şoldănescu este de părere că pentru campionat va fi o luptă în trei. "Mă bucur că am revenit la Constanţa şi sper să pot ajuta echipa să-şi atingă obiectivele. Cred că lupta în campionat se va da între noi, Bacău şi Odorhei, restul nu cred că pot emite pretenţii", a declarat Şoldănescu.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.