Jump to content

Laurentiu Reghecampf vs Mihai Costea.


Costian
 Share

Recommended Posts

În urmă cu două zile, Reghecampf a anunţat că s-a săturat de comportamentul nesportiv al lui Mihai Costea, pe care l-a dat afară de la Steaua fără să stea pe gânduri. În realitate, motivul pentru care antrenorul Stelei a renunţat la atacant este cu totul altu.

Mihai Costea a fost dat afară de la Steaua în urmă cu câteva zile, iar Laurenţiu Reghecampf declara că nu vrea să mai audă de atacant din cauza atitudinii sale lipsite de respect. „Pentru mine Mihai Costea nu mai contează la echipa Stelei, nu va mai juca la Steaua. Aceste gesturi nu sunt normale. Poate pleca oriunde vrea”, spunea Reghecampf.

La două zile după acest anunţ, a apărut o altă ipoteză care justifică excluderea din lot a lui Mihai Costea. Atacantul, care a impresionat în campania de amicale a Stelei, a fost marginalizat de Reghecampf din cauză că a refuzat să fie impresariat de Anamaria Prodan, soţia antrenorului stelist, chiar dacă toţi jucătorii roş-albaştri au contracte cu impresara, scrie Gazeta Sporturilor. De altfel, Costea le-a mărturisit colegilor motivul real al excluderii sale din lot, precizând că deocamdată nu vrea să ofere mai multe detalii despre acest incident. „O să vorbesc despre ce se întâmplă, dar nu acum”, a spus atacantul. Costea nu vrea să vorbească deocamdată din cauză că se află încă sub contract cu Steaua şi se teme că Reghecampf îl va amenda.

Laurenţiu Reghecampf îşi confirmă statutul de antrenor riguros şi dezvăluie că unul dintre fotbaliştii săi a fost exclus de la echipă din cauza comportamentului considerat neadecvat.

„Pentru mine Mihai Costea nu mai contează la echipa Stelei. Nu am cum să accept aceste lucruri. A avut o discuţie cu MM, dar trebuie să muncească din greu pentru a reveni. El era supărat că nu a fost reţinut în lot. Noi stăm în cantonament imediat după meciuri şi el nu a vrut să coboare. L-am chemat jos, am înţeles că este supărat, dar asta nu înseamnă să nu-ţi respecţi colegii. De acum, Mihai Costea nu mai contează la Steaua, e trimis la echipa a doua, care nu există. Nu va mai juca la Steaua. Aceste gesturi nu sunt normale. Poate pleca oriunde vrea, poate vorbi cu managerul, cu preşedintele“, a declarat tehnicianul Stelei pentru DigiSport. Motivul excluderii lui Mihai Costea face referire la comportamentul ostil al fotbalistului, taxat de tehnicianul echipei din Ghencea, acesta din urmă reproşând nerespectarea programului alături de colegii săi.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.