Mario Ionut Avramescu Posted August 2, 2016 Share Posted August 2, 2016 In acest topic spuneti de ce nu sunt acceptat când fac aplicatii perfecte si alti sunt acceptati când fac aplicatii nasoale.(inseamna pile) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BautaSilent Posted August 3, 2016 Share Posted August 3, 2016 Boss,sunt multe motive.De exemplu poate liderul vrea pe cineva care a jucat pe red/blue/green si are peste 50+ zile in factiunea respectiva.Acum conteaza si activitatea ta pe acest server,daca joci 2 ore pe zi nu cred ca ai vreo sansa.Incearca sa te mentii la un level mic fara sa dai /buylevel si sa faci multe ore,poate o sa ai niste sanse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario Ionut Avramescu Posted August 3, 2016 Author Share Posted August 3, 2016 Ms pt informație Boss,sunt multe motive.De exemplu poate liderul vrea pe cineva care a jucat pe red/blue/green si are peste 50+ zile in factiunea respectiva.Acum conteaza si activitatea ta pe acest server,daca joci 2 ore pe zi nu cred ca ai vreo sansa.Incearca sa te mentii la un level mic fara sa dai /buylevel si sa faci multe ore,poate o sa ai niste sanse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.SwiTTer Posted August 6, 2016 Share Posted August 6, 2016 Pentru ca poate liderul crede ca nu esti pregatit Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdycounter0000 Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 Depinde de la factiune la factiune, acum nu poti intra in LSPD / SFPD /LVPD cu 10 ore.Nu poti incepe direct de sus, ai nevoie de ore, activitate si seriozitate degeaba ai aplicatie buna sau proasta.Eu de exemplu pana sa ajung SFPD am facut ore ( 350 ore), am fost in Los Aztecaz si mi-am facut o imagine pozitiva.Lideri nu accepta pe pile, daca vezi ca un player cu o aplicatie mai slaba un level mai mic, sau ore putine este acceptat inseamna ca a avut un trecut frumos , curat pe alt server din comunitateaa Bugged.Iti dau un sfat, daca stii ca ai ore putine si level mic, sau poate ai ghinionul sa nu fi acceptat iti recomand o mafie pentru ati incepe FH cu o factiune.Si dupa cand consideri ca ai levelul si in primul rand activitatea mecesara poti aplica si intr-o factiune cum e Taxi, Paramedic sau Instructors.Si cum a zis ”BautaSilent” conteaza si zilele si sactiunile pe care le ai in respectiva factiune.Cu cat ai mai multe zile, rank mare cu atat ai mai multe sanse la factiunea dorita.Daca o sa intri intr-o mafie si stai pana la rank 3 - rank 5 o sa poti intra usor intr-o factiune pasnica, sau de ce nu poate o sa ajungi un viitor lider. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bytza Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 Mutat in recycle bin.T/C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.