Jump to content

Cerere - AIM - Mamaie2015Radu [Respins]

Mamaie2015Radu
 Share

Recommended Posts

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume: Neagu Radu.
Varsta: Am varsta de 13 ani.
Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt un baiat simplu caruia ii place sa cunoasca mai multa lume, sa interactioneze cu mai multe lume din viata reala si din jocurile video, sunt inalt, sunt serios. Mereu sunt in cautare de noi aventuri, prieteni si de respect. Nu imi place foarte mult sa ma descriu, ii las pe altii dar va spun cat pot. Sunt glumet, stiu cand e de gluma si cand nu e, nu mint, mereu spun adevarul si respect membrii cu rank mai mare dintr-un grup/clan sau cu o experienta mai mare decat a mea pe comunitate.

Locatia(Oras): Locuiesc in orasul Bucuresti.
Ce gen de muzica asculti? Rap, Hip Hop ocazional si Trap.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick : Mamaie2015Radu
Nivel : Detin nivel 13, am Respect Points si de level 14.
Nume folosite anterior: Nu mai joc.
Vechime pe server: Pai joc de 2 ani, pe red dar nu prea am jucat pe red.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu, si sper ca nu voi avea vreodata pe acest server.

Poza cu invitatie: http://imgur.com/a/Vq089
Link cu faction history: http://orangepanel.bugged.ro/profile/Mamaie2015Radu
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu. chiar ma inteleg bine cu cei din clanul [AIM], defapt cu unii.

Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Da, in multe, printre care a fost Thug4Life, si am mai fost in clanul Yakuza family atuncia cand se intra cu aplicatie, pe la inceputul serverului dar a murit clanul.
Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu, nu am mai fost in clanul [AIM], si chiar as vrea sa fac parte din acesta.
Ce alte jocuri mai joci?: Foarte rar mai joc outlast.
Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Cu mai multi, nu pot sa zic neaparat ca cu cineva ma inteleg cel mai bine.

Experienta SA-MP [ () / 10 ]: Dupa parerea mea, 7/10.
Experienta DM [ ()/10]: Daca e DM Cops, atunci 10/10.

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: Pe skype am id-ul radu.emanuel44. Mai am si TeamSpeak.
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Deoarece clanul acesta dupa parerea mea e cel mai potrivit pentru mine, este unul respectat si serios, nu chiar oricine intra in el si este un clan unic pe server. Acesta are membrii seriosi, care stiu de gluma, si stiu cand sa glumeasca si cand nu ceea ce face clanul respectat si dorit. Clanul acesta este renumit pe acest server prin faptul ca are un tag frumos, si ca cei care sunt in ei au un comportament decent care stiu sa se comporte frumos si care respecta reguliile serverului si nu se dau mari gen 'dau bn fara renk0 sal', desi asta uneori este adevarat.

Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Cu respectul meu, cu seriozitatea mea si cu munca in echipa pe care o depun si in waruri pentru cucerirea turfurilor, si in alte domenii.
Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Desigur.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?: Desigur.

• Upvote 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.