MihaiDarkOrbit Posted August 2, 2016 Share Posted August 2, 2016 Stim, Awake este un youtuber de succes. Are multi abonati, dar ceea ce face el... de cand a luat admin foarte multi prieteni de-ai mei s-au lasat, nu stiu din ce cauza. Am vazut multe discutii si pe /c si pe /f .. Vad ca Awake daca vrea ca cineva sa ia ban, sta 24 /24 dupa acesta pana primeste ceea ce vrea el. Il aduc in subiect pe Mini deoarece stiu cazul acestuia. A fost banat ieri de Awake 90 days pentru Cheats TW, astazi a luat unban pentru ca a fost banat degeaba. Dupa ce a luat unban astepti ca acesta sa faca ceva gresit sau ce .. ca nu inteleg, stai spec pe el cand intra in paint pana iasa ca sa ii prinzi un c-bug fara intetie. Daca ai ceva cu aceasta persoana nu trebuie sa faci "abuz" de functia pe care ai "castigat-o" prin munca depusa. Awake daca vezi acest topic sa nu crezi ca am ceva cu tine. Te respect pentru ceea ce faci. Doar voiam sa-mi spun o parere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BautaSilent Posted August 3, 2016 Share Posted August 3, 2016 Pai ba blindule,el vrea ca toata lumea sa joace corect deaorece stii ca multi se lasa deaorece sunt unii care rup codu la war si cand dai /cheats,toata lumea doarme,csf(pile).Bun,awake face asta deaorece e corect cu toata lumea si vrea sa scape de cei care abuzeaza de aceste lucruri sau e suspect ca Mini are vreun cod si sta spec pe el la war in caz ca da 10/10 din run,ceea ce ar insemna ca este clar un cod.Probabil acei prieteni ai tai jucau uneori cu cod si traiesc cu frica ca vor lua ban din aceasta cauza,dar mai bine sa i-a ban ca s-or potoli candva.De exemplu,sunt multi turbati care vor sa castige un war doar ca sa coloreze un patratel si isi bag v9 sau codurile lui good,dar degeaba,stai spec pe el si ii dai ban,simplu.Mai mult de atat ce sa zic,sper sa inceteze toate fenomenele astea de 13 ani care turbeaza pentru un war.Pup si respect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihaiDarkOrbit Posted August 3, 2016 Author Share Posted August 3, 2016 Crede-ma Bauta. Stiu ce zic. Mini nu foloseste niciun cod. A luat ban odata de la awake, acum 2 /3 zile 90 days. A primit unban. Si acum i-a dat dinou 90. Acest tip zis Awake nu are experienta pentru a face teste TW. Sti si tu bine ce este in Vagos. Pe ei de ce nu ii ia la teste TW ? Prieteni, prieteni .. dar pana la o limita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maribu. Posted August 3, 2016 Share Posted August 3, 2016 Da ma, asa e si pe blue calm. http://bluepanel.bugged.ro/complaint/view/701899 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redds Posted August 3, 2016 Share Posted August 3, 2016 Punem pariu ca daca sta cineva spec 24/24 pe mine nu are ce sa-mi faca? Poti juca si normal :) (corect, respectand regulile) Stiu ca multi aveti ciuda pe Awake, dar csf this is the life. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redds Posted August 3, 2016 Share Posted August 3, 2016 Toți după ce sunteți banați veniți și plângeți pe forum că nu aveți o funcție pe samp . NO HATE! dar așa e. Nu rezolvi nimic cu topicu ăsta. Ba da, rezolva. Isi dezvaluie caracterul :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihaiDarkOrbit Posted August 3, 2016 Author Share Posted August 3, 2016 Nu am fost banat, am avut teste TW si nu am avut nimic. Am deschis acest topic pentru un prieten. Mini de pe orange a fost banat odata aiurea de awake 90 days dupa care a luat unban, si acum i s-a sculat la awake iar si l-a banat. No ce ziceti de asta ? L-a banat pentru un caca de pe [ bugged.ro nu promoveaza pirateria. nu puneti link-uri de download. puteti primi WARN pe forum. ] . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandru Dncic Posted August 3, 2016 Share Posted August 3, 2016 Mini a fost debanat DEGEABA. Dupa ce am facut video si am demonstrat ca ce i-am gasit eu era hack, la Pareri TW pe slack s-a luat o decizie viz-a-viz de parere mea si s-a decis a fi corecta si ca defapt Mini a folosit Cheats. Am avut permisiunea de a-l bana pe Mini imediat, in cererea de unban i s-a raspuns "Banul ramane". 1. N-am luat admin pe clipurile de pe youtube/pe pile/pe favorizari. 2. Nu ma favorizeaza staff-ul daca gresesc. 3. Daca sunt spec pe tine si faci c-bug nu e abuz de functie. Prin urmare, daca tu esti corect, atunci n-ai de ce sa-ti faci griji ca esti sanctionat de Awake. Eu nu iti dau ban/warn/jail degeaba sau fara dovada, fii convins. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toma AG-7 Posted August 3, 2016 Share Posted August 3, 2016 Da ma, asa e si pe blue calm. http://bluepanel.bugged.ro/complaint/view/701899 =))))))))))))))))))))))))))))))))))))) saracie banata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liviu32 Posted August 3, 2016 Share Posted August 3, 2016 Pai ba blindule,el vrea ca toata lumea sa joace corect deaorece stii ca multi se lasa deaorece sunt unii care rup codu la war si cand dai /cheats,toata lumea doarme,csf(pile).Bun,awake face asta deaorece e corect cu toata lumea si vrea sa scape de cei care abuzeaza de aceste lucruri sau e suspect ca Mini are vreun cod si sta spec pe el la war in caz ca da 10/10 din run,ceea ce ar insemna ca este clar un cod.Probabil acei prieteni ai tai jucau uneori cu cod si traiesc cu frica ca vor lua ban din aceasta cauza,dar mai bine sa i-a ban ca s-or potoli candva.De exemplu,sunt multi turbati care vor sa castige un war doar ca sa coloreze un patratel si isi bag v9 sau codurile lui good,dar degeaba,stai spec pe el si ii dai ban,simplu.Mai mult de atat ce sa zic,sper sa inceteze toate fenomenele astea de 13 ani care turbeaza pentru un war.Pup si respect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.ADRIANN Posted August 3, 2016 Share Posted August 3, 2016 Toți după ce sunteți banați veniți și plângeți pe forum că nu aveți o funcție pe samp . NO HATE! dar așa e. Nu rezolvi nimic cu topicu ăsta. nu mai plangeti aiurea, sunteti codati, dativa-n sange de aici, ca sunt si eu satul de voi, jucati cu cod si bazaiti pe forum ca ati luat ban, pelcati dreaq de aici, mi-e scarba cand va vad, / +1 cristiw0w. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alddy SRT Posted August 3, 2016 Share Posted August 3, 2016 Dacă joci curat şi nu faci c-bug / c-shot (nu suntem server de stunt sa faci c-shot / c-bug) poate să stea 24/24 spec pe tine şi degeaba, awake e un admin bun, ma bucur ca face TW şi urmăreşte playerii, nu ca alţi admini care stau spec 30 secunde şi zic 'nu-l iau nu are', e un om corect, merita sa fie admin + că apar acum coduri făcute de playerii cu prea mult timp liber. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihaiDarkOrbit Posted August 4, 2016 Author Share Posted August 4, 2016 Mini a fost debanat DEGEABA. Dupa ce am facut video si am demonstrat ca ce i-am gasit eu era hack, la Pareri TW pe slack s-a luat o decizie viz-a-viz de parere mea si s-a decis a fi corecta si ca defapt Mini a folosit Cheats. Am avut permisiunea de a-l bana pe Mini imediat, in cererea de unban i s-a raspuns "Banul ramane". 1. N-am luat admin pe clipurile de pe youtube/pe pile/pe favorizari. 2. Nu ma favorizeaza staff-ul daca gresesc. 3. Daca sunt spec pe tine si faci c-bug nu e abuz de functie. Prin urmare, daca tu esti corect, atunci n-ai de ce sa-ti faci griji ca esti sanctionat de Awake. Eu nu iti dau ban/warn/jail degeaba sau fara dovada, fii convins. ;) Ma bucur ca esti activ in teste TW. Dar uitate si tu pe toti, nu doar pe cine ai pica .. Bravo tie. Dar toti se intreaba de ce nu ai sustinut testul de admin ? :-? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike Qzsxasfas Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Aia e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rares-Stefan Balauta Posted August 5, 2016 Share Posted August 5, 2016 idk :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaffaellBugged Posted August 5, 2016 Share Posted August 5, 2016 Bun, deci l-ai adus pe Mini ( codatul ) ca si exemplu nu? Daca ai fi fost inteligent, nu ai fi facut acest topic. Mini a fost debanat deoarce admini au crezut ca Awake a gresit. Dar Awake a vorbit cu Tibi, iar Tibi s-a interesat si a vazut ca Mini a avut cod. Pentru ce ii mai iei apararea? Nu iti convine? Lasa-te si tu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bytza Posted November 15, 2016 Share Posted November 15, 2016 Mutat in recycle bin.T/C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.