Jump to content

[Aplicatie 007] - Dark@sone. - Acceptat

GeNeticK
 Share

Recommended Posts

Nickname pe server:Dark@sone

Varsta reala:16 ani.

Link catre profilul de pe panel:http://bluepanel.bugged.ro/profile/Dark@sone

O scurta caracterizare (minim 15 cuvinte):Ma numesc Gabriel, sunt din Sebes, Judet Alba. Pentru a ma face cunoscut pot spune ca sunt o persoana foarte sociabila, amuzanta, increzatoare, sincera, puternica, ambitioasa, si plina de energie. Sunt mereu in cautare de noi prieteni, noi aventuri, noi experiente si traiasc viata pe deplin bucurandu-ma de fiecare clipa. Imi petrec foarte mult timp in fata calculatorului, deoarece sunt un pasionat inrait, dar cu toate astea, imi organizez timpul asa de bine incat pot desfasura orice activitate imi propun, printre care si iesitul cu prietenii pe parcursul zilei sau seara in functie de orarul fiecaruia, joc fotball, ma plimb cu bicicleta, si particip la orice activitate care  mi se propune si  care  mi se potriveste. Tot timpul am fost si sunt o persoana foarte deschisa si sar mereu in ajutorul celor care au nevoie, peste tot pe unde merg las loc de buna-ziua, in acest fel reusesc sa obtin respectul celor din jur. Sunt de parere ca respectul este pe primul loc in orice fel de comunitate, ca este cerc de prieteni, scoala, amici, pana si in mediul virtual asa cum este pe SA:MP trebue sa respectam comunitatea pentru o mai buna intelegere.

Membrii cu care te intelegi bine in clan:Cu Dan(Y), KnezooR.[],MihaiHd si mai sunt.

Ai verificat daca nu te afli pe Black List-ul clanului?: Da am verificat si nu sunt.

Alte precizari:Multumesc.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.