Jump to content

Cerere - AIM - J0intUs[ACCEPTAT]

J0intUs
 Share

Recommended Posts

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume:Razvan.

Varsta:17 ani.

Autodescriere (~ 30 cuvinte):Numele meu este Razvan ,am varsta de 17 ani si imi place sa imi dau interesul in tot ceea ce fac. Ca si caracter personal , sunt o persoana glumeata si foarte ordonata, tot timpul la locul sau. Sunt genul de om caruia ii place sa duca la bun sfarsit un ordin si sa nu renunt orice ar fi. Cea mai mare calitatea a mea este " calmul " , imi place sa ascult persoanele care au probleme si sa incerc din rasputeri sa le indrum spre calea cea buna asa cum fac si cu prietenii mei pe care ii respect atunci cand imi solicita ajutorul. De aici vine si motto-ul meu " Respecta si vei fi respectat ".

Locatia(Oras):Suceava.

Ce gen de muzica asculti? Orice, in special rap.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick :J0intUs

Nivel : 10 (am respect-points de nivel 12 dar nu doresc sa dau /buylevel)

Nume folosite anterior:Nu am.

Vechime pe server:Aproximativ 4 luni.

Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Nu, nu am nici o sanctiune.

Poza cu invitatie: http://imgur.com/a/yAwOX

Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu, din potriva am multi prieteni in acest clan.

Ai mai fost in alte clanurii?(Daca da, specifica in care): Da, am mai facut parte din [R] dar am iesit deoarece unii membri de acolo nu aveau un comportament frumos.

Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu, nu am mai avut sansa sa fac parte din acest clan.

Ce alte jocuri mai joci?: Mai joc CS:GO dar in cea mai mare parte a timpului SA:MP.

Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Cu Danut[].

Experienta SA-MP [ () / 10 ]: 8/10.

Experienta DM [ ()/10]: Pot spune ca 10/10 dar nu imi place sa fac DM aiurea.

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: Yahoo: [email protected] / Skype: Momentan nu am.

De ce iti doresti sa faci parte din clan?:Doresc sa fac parte din [AIM] deoarece mi se pare un clan unit la bine si la greu, cu membrii cu un comportament adecvat. Imi mai doresc sa ma alatur acestui clan deoare am foarte multi prieteni aici.

Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Pot ajuta clanul cu inca un jucator activ, care nu duce lipsa bunului simt sau a unui limbaj adecvat.

Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da, sunt de acord.

Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server? Da, sunt de acord sa adauga tag-ul si in joc.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.