Creedo Posted August 3, 2016 Share Posted August 3, 2016 Model: Nickname: Rank: Perioada in care voi fi inactiv este: Motiv: Alte precizari: Cei care sunt inactivi mai mult de 3 zile si nu posteaza o cerere de inactivitate, risca sa fie demisi din clan. Cererile de inactivitate care nu au un motiv bine intemeiat, nu vor fi acceptate. Cererile de inactivitate care depasesc peste 10 zile nu vor fi acceptate. Nu faceti cerere de inactivitate pentru 2 zile inactive. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
farki Posted August 7, 2016 Share Posted August 7, 2016 Nickname: Alkapone._. Rank:1 Perioada in care voi fi inactiv este:8/8/2016 pana in 13/8/2016. Motiv:Imi cer scuze ca voi pleca 5 zile, stiu ca minim este 3 zile dar nu se va mai intampla.Voi pleca maine dimineata la ora 04:00. Alte precizari:Sper sa mi-o acceptati. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diinnu Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 Nickname: MenT Rank: 1 Perioada in care voi fi inactiv este: 09/08/2016 pana pe 19/08/2016. Motiv: Voi pleca la mare. Alte precizari: Sanatate numai bine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts