Jump to content

[Acceptat] Aplicatie The Legends - TheGladius - Rank 5 NG-tester,SPD-tFester,Paramedic-Tester etc..

TheGladius
 Share

Recommended Posts

Informatii legate de SA:MP:

Nickname: TheGladius

Level: 47

Mai joaca cineva de pe IP-ul tau / intri si altora pe cont?:  Cateodata da, deoarece am un vecin care mai vine pe la mine ma ma duc pe la el si mai jucam impreuna..  iar in trecut am jucat de unde eram la scoala, in alta localitate.

Ore jucate: 813

Poza cu invitatia: Click

Profilul de pe panel (link): Click

Sanctiuni: Cred ca am fost banat 3 zile prin 2014 cand m'am apucat de  bugged. 

Cateva realizari pe server/ forum: Realizarile mele  stau in mare parte in modul in care imi place sa ma comport zic eu unul corect si cat mai bun. Realizari... ar fi ca in prima mea factiune Paramedic am fost tester, in NG am stat 255 zile am fost tester, As fi mai stat cu tot dragul dar ma apasa bac-ul foarte tare asa ca am decis sa iau bacul nu sa joc samp. Acum in SFPD sunt rank 2 , sunt tester. dar din cauza unei neatentii fiindca am uncurcat /wt cu /r am capatat  un fw... Eu zic ca realizarea mea cea mai mare sunt prietenii de pretutindeni din joc.

Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP:Nu mai joc alte jocuri.

De ce vrei sa intri in clan: Deoarece  este un clan cu prestigiu, iar membrii sai sunt unii de bun augur si respectabili.

Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Primul clan a fost [TFT] clanul meu, dupa o mare parte in _007, apoi _Cross , Si cam  atat. 

Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu am mai facut parte de aceea imi doresc.

Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da, nu sunt.

Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi:  Cativa ar fi "  Negatiwe, Lewa, Allyn, iLLUSiON.. poate cu multi altii ma stiu si ma inteleg.

Planuri de viitor pe server?  Nu imi fac  anumite planuri de viitor, vreau doar sa joc , sa ma distrez, sa acumulez experienta si chiar functii. 

Informatii legate de viata reala:

Prenume: George

Varsta reala: 19 ani

Nationalitate: Romana

Descrie-te in minim 15 cuvinte: Eu sunt George, din Vaslui, am 19 ani am terminat clasa a 12-a  si urmez facultatea de Agronomie din Iasi. Sunt un baiat destul de sociabil si  jovial, imi place  intr'un colectiv si stiu sa ma integrez. Respect si  astept acelasi lucru si de la altii.

Ce gen de muzica asculti? Toate genurile de muzica, mai putin  Hard rock... 

Ce hobbyuri ai? Deocamdata nu mi'am format un anumit hobby , pana acum am avut grija sa imi formez viata personala si mai ales situatia scolara, poate de acum am sa am timp si de un hobby mai special.

P.S. Multumesc pentru ca ati citit aceasta aplicatie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.