FreeRunning Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 Nickname: FreeRunning/TRiGGER Serverul pe care joci: Blue. De ce te-ai retras de pe bugged.ro?: Nu stiu, pur si simplu nu mai aveam niciun chef de samp. Care a fost cea mai mare realizare a ta inainte de a te retrage?: Hmm, co-lider la toate mafiile. De ce ai ales sa te reintorci pe bugged.ro?: Nu stiu, pentru ca e distractie pe skype si pe server, plus ca e plictisitor cand ploua afara si na, imi mai petrec timpul aici ca sa treaca mai repede. Ai jucat pe alte servere de sa:mp dupa ce te-ai retras de pe bugged.ro? Daca da, de ce ai ales sa nu mai joci pe ele?: Nu, nu m-am mai jucat deloc pe pc. Ce speri sa realizezi de data asta pe bugged.ro?: Nu stiu, nu mi-am propus nimic, vreau doar sa-mi ajut prietenii. In ce factiune doresti sa intri si de ce?: Nu stiu, intai sa fac rost de un cont cu 30 de ore. Cati ani ai si unde locuiesti?: 16 ani, Suceava. Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: Da, elev in clasa a X-a. Ce alte jocuri joci?: Ets2 si Cs:go. Ai altceva de adaugat?: Salut internautilor. Quote
Recommended Posts