Takez0r. Posted August 3, 2016 Share Posted August 3, 2016 Salut, am si eu o problema cu samp-ul imediat dupa ce vreau sa ma conectez la un server imi apare asta: http://m.imgur.com/iWBpLeH Dau +5 celui care ma ajuta, repede va rog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anak1N. Posted August 3, 2016 Share Posted August 3, 2016 Salut! Descarca de pe net Microsoft Visual C++ 2005. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freedom. Posted August 3, 2016 Share Posted August 3, 2016 Verifica daca nu cumva, Gta_sa din task manager e deschisa, daca da inchide-o, daca nu se rezolva dai un RR la pc si se rezolva. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Padrino Giovanni Posted August 3, 2016 Share Posted August 3, 2016 (edited) Properties pe gta.sa.exe --> Compatibility --> Run this program in compatibility mode for si selectezi : Windows XP, dacă nu merge, bagă 95. cp Daca nu merge niciuna dintre alea, debifeaza Run this program in compatibility mode for si aia e. Edited August 3, 2016 by OveRw0w.AIM Elite 1337 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redds Posted August 3, 2016 Share Posted August 3, 2016 (edited) Asa am patit si eu la un GTA - Cauta pe net 'download torrent gta san andreas hooldum' apoi dupa ce-l descarci si scoti fisierele cu PowerISO sau altceva, ai acolo 'install', iar dupa ce-l instalezi separat stergi ce-ai scos cu PowerISO inafara de folserul HOOLDUM, folder pe care-l bagi in gta-ul instalat nou [continutul folderului]. Eu asa am rezolvat, aveam deja Microsoft Visual instalat. Edited August 3, 2016 by Redds Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankuro Posted August 3, 2016 Share Posted August 3, 2016 Asa am patit si eu la un GTA - Cauta pe net 'download torrent gta san andreas hooldum' apoi dupa ce-l descarci si scoti fisierele cu PowerISO sau altceva, ai acolo 'install', iar dupa ce-l instalezi separat stergi ce-ai scos cu PowerISO inafara de folserul HOOLDUM, folder pe care-l bagi in gta-ul instalat nou [continutul folderului]. Eu asa am rezolvat, aveam deja Microsoft Visual instalat. Esti sigur ca o sa mearga?. P.S, am si eu acceasi problema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redds Posted August 3, 2016 Share Posted August 3, 2016 Esti sigur ca o sa mearga?. P.S, am si eu acceasi problema. Da. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankuro Posted August 3, 2016 Share Posted August 3, 2016 Da. Imi poti da download de la gta hooldum in pm, nu am gasit nicaieri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Takez0r. Posted August 3, 2016 Author Share Posted August 3, 2016 (edited) Asa am patit si eu la un GTA - Cauta pe net 'download torrent gta san andreas hooldum' apoi dupa ce-l descarci si scoti fisierele cu PowerISO sau altceva, ai acolo 'install', iar dupa ce-l instalezi separat stergi ce-ai scos cu PowerISO inafara de folserul HOOLDUM, folder pe care-l bagi in gta-ul instalat nou [continutul folderului]. Eu asa am rezolvat, aveam deja Microsoft Visual instalat. Ai putea sa mi faci un video scurt te rog? Dau +5 plz Edited August 3, 2016 by AIM.Takez0r. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Redds Posted August 3, 2016 Share Posted August 3, 2016 Asta este torrent-ul: http://www13.zippyshare.com/v/IzZ7kZV3/file.html Faceti ce am spus mai sus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankuro Posted August 3, 2016 Share Posted August 3, 2016 Mersi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Takez0r. Posted August 4, 2016 Author Share Posted August 4, 2016 Asta este torrent-ul: http://www13.zippyshare.com/v/IzZ7kZV3/file.html Faceti ce am spus mai sus. Tot nu imi merge ... Fa mi te rog un video..Verifica daca nu cumva, Gta_sa din task manager e deschisa, daca da inchide-o, daca nu se rezolva dai un RR la pc si se rezolva. Nu merge .. Properties pe gta.sa.exe --> Compatibility --> Run this program in compatibility mode for si selectezi : Windows XP, dacă nu merge, bagă 95. cp Daca nu merge niciuna dintre alea, debifeaza Run this program in compatibility mode for si aia e. Nu merge .. Salut! Descarca de pe net Microsoft Visual C++ 2005. Nu merge imi zice ca nu este compatibil cu windows ul meu ceva de genu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts