kiazim Posted August 3, 2016 Share Posted August 3, 2016 Informatii legate de SA:MP: Nickname: Kiazim. Level: 40. Mai joaca cineva de pe IP-ul tau / intri si altora pe cont?: Nu, nu mai intra nimeni de pe IP-ul meu, dar mai intru cateodata pe contul lui TouseN sa-i fac raport in Police Departament. Ore jucate: 1700. Poza cu invitatia: http://imgur.com/a/eBdmC Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bugged.ro/profile/Kiazim Sanctiuni: Nu prea am sanctiuni recente. Cateva realizari pe server/ forum: Pai, pe server m-am realizat prin Faction History-ul meu, prin prietenii pe care mi i-am facut, prin level-ul si orele jucate pe care le am si pe forum...nu stiu, prin postarile facute. Ce jocuri mai joci pe langa SA:MP: CS:GO, Gta V, Fifa. De ce vrei sa intri in clan: Deoarece este un clan unic pe server, nu toti au sansa de a intra in acest clan, sunt numai jucatori cu o reputatie mare pe server si mi-ar place sa fac parte din clanul The Legends. Ai mai facut parte dintr-un Clan? Daca da, care sunt acestea? Da, [AIM], [FTW], [Y], .Si, _007 si altele. Ai mai facut parte din clanul The Legends? Daca da, de ce ai iesit/fost dat afara? Nu, n-am mai fost in The Legends. Ai verificat daca esti pe Blacklist-ul clanului 'The Legends'? Da, am verificat acest lucru, nu sunt pe Blacklist. Enumera cativa membri ai clanului cu care te intelgi: Evol[]GeniuS, Sekkarou[], Lewa, RuNNeR, GabyXXL, DuVaLL, Resko, Holeed, Joint. si cam atat. Planuri de viitor pe server? Sa ajung lider sau macar co-lider la o mafie, apoi helper, dar mai am de muncit mult pentru asta. Informatii legate de viata reala: Prenume: Razvan. Varsta reala: Am varsta de 14 ani. Nationalitate: Roman. Descrie-te in minim 15 cuvinte: Ma numesc Razvan, am 14 ani si sunt din Braila. Sunt un baiat de treaba, cu simtul umorului, stiu de gluma, sunt glumet. Imi place sa ma joc pe PC si pe Xbox. In timpul liber ies afara cu prietenii la fotbal sau sa ne plimbam. Ma veti cunoaste mai bine pe parcursul timpului daca voi fi acceptat. Ce gen de muzica asculti? Manele. =)) Ce hobbyuri ai? Am spus si in descriere, ma joc pe PC si pe Xbox, ies pe afara cu prietenii etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreiCsf Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 FH nasol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Claudiu F. Onea Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Fh urat, pacat de ore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skYwaLker Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts