Jump to content

Cerere-[AIM]-Kojak[RESPINS]

Kojak
 Share

Recommended Posts

Nume: Mihaita
Varsta: 17 ani
Autodescriere (~ 30 cuvinte): Sunt o fire calma si serioasa. Imi place sa lucrez in echipa si sa ajut cu orice pot. Sunt un pic cam perfectionist, imi place sa fac totul cat mai bine. In general imi petrec timpul ascultand muzica, jucandu-ma pe calculator si stand cu prietenii.Sunt un baiat glumet cu simtul umorului si nu ma supar din orice. Ma adaptez in orice situatie si incerc sa fac totul cum trebuie pentru a nu gresii  si a fi sanctionat. Nu imi place sa las lucrurile neterminate sau sa le aman.
Locatia(Oras): Galati
Ce gen de muzica asculti? Manele.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick :Kojak.
Nivel :16
Nume folosite anterior: Cr.
Vechime pe server: 3 luni.
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu, nu am avut.
Poza cu invitatie:http://imgur.com/a/xSC23
Link cu faction history: http://orangepanel.bugged.ro/profile/Kojak.
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu, nu am avut.
Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Da, am mai fost in Thug4Life, Little Devils, Hooligans, Prince.
Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):Nu, nu am mai fost.
Ce alte jocuri mai joci?: Mai joc Metin2.
Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Cu toti ma inteleg bine.
Experienta SA-MP [ () / 10 ]:10/10
Experienta DM [ ()/10]: 10/10

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger: mihaita.cr-skype
De ce iti doresti sa faci parte din clan?: Deoarece acest clan este unit ca o familie ceea ce imi doresc eu.
Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Prin orele acordate acestui joc si prin experienta mea in sa:mp.
Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da, desigur.
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?: Da, altfel nu mai aveam dece sa aplic.

Edited by Kojak

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.