ColonyW0W Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Nickname: .Colony Serverul pe care joci: Blue.Bugged.Ro De ce te-ai retras de pe bugged.ro?: Mi-am vandut contul, iar plictiseala era mare. Care a fost cea mai mare realizare a ta inainte de a te retrage?: Rank 6 in nulte mafii. De ce ai ales sa te reintorci pe bugged.ro?: Pentru ca mi-a revenit pofta de samp/ Ai jucat pe alte servere de sa:mp dupa ce te-ai retras de pe bugged.ro? Daca da, de ce ai ales sa nu mai joci pe ele?: Nu Ce speri sa realizezi de data asta pe bugged.ro?: Nimic In ce factiune doresti sa intri si de ce?: In orice mafie. Cati ani ai si unde locuiesti?: Am 17 ani si locuiesc in Baia Mare Esti elev/student? Daca da, in ce clasa esti?: Sunt elev in clasa a11a. Ce alte jocuri joci?: CS:GO Ai altceva de adaugat?: Va salut, am revenit si eu pe comunitate la insistentele multor prieteni, spunandu-mi ca multi lesinati imi copiaza numele, am gasit cine i-am lasat comentariu la profilul update-ul sau si mi-a sters toate comentariile. Vreau sa va anunt ca singurul meu cont de skype este cata.cata74 pe care majoritatea il aveti, singurul cont de youtube este Colony RO ( https://www.youtube.com/channel/UCKEpwEANSD_ZrQNy-pOVvgg ) unde am faze memorabile din "n" mafii. Cine stie, cunoaste. . Singurul meu cont de forum care este banat este acesta: http://forum.bugged.ro/topic/82528-red-grove-vagos/?hl=colony. trageti o geana. Cine doreste sa lase comm si am sa scriu o amintire cu el, TIN SA MENTIONEZ CA NU AM JUCAT DE 9 LUNI DE ZILE. http://forum.bugged.ro/user/46884-alliance-colony/ tipu asta ii cel mai mare fan al meu, el si multi altii. Va salut ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoDcKa Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Welcome back. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
9999999999999 Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Fanu lu Colony :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ColonyW0W Posted August 4, 2016 Author Share Posted August 4, 2016 Asa e, sunt fanu lui Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theWeeknd Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 câti sunţeti colony???? welcome Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SEKER. Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Welcome ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex425. Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 lol cati colony sunt? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ColonyW0W Posted August 4, 2016 Author Share Posted August 4, 2016 real 1, fani multi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mDo Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 (edited) Hahahah, degeaba zici ca esti "Colony real" daca nu ai acces la contul de blue (Colony) & contul de RED: (ColonyDNB & Colony) & contul de green (Colony.) :* , am acces la toate, daca vrei dovezi, imi zici :* Baietii, acest colony zis si C.denis pe blue e un fan care crede ca va obtine functii de pe spatele meu, salut. Apropo, degeaba aplici leader sau numai stiu eu unde, se verifica IP-urile. Slabut C.Deniss :*, aipa. Asa e, sunt fanu lui Edited August 4, 2016 by Alliance Colony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELPROFESSORWORTH Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 E cv, welcome back! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ColonyW0W Posted August 4, 2016 Author Share Posted August 4, 2016 =)) okok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TEODOR1007 Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Ce faci ma fanutule, 'C.Deniss', tot cu plagiatul, tot cu plagiatul, a? In primul rand pe colony realul in cheama Catalin Mihai, ci nu Denis, hai sa zicem ca acem 'C' vine de la Catalin, dar Denis, mna. Macar de incepeai si tu un cont de la zero, si atunci poate erai realul, dar atat timp cat eu ma cunosc cu colony in rl, las-o asa. Schimba numele ca te faci de ras, mai mult decat esti. Hai sal0t. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brolyK47 Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 multi colony smr =))))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iLow Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.kEO Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Hahahah, degeaba zici ca esti "Colony real" daca nu ai acces la contul de blue (Colony) & contul de RED: (ColonyDNB & Colony) & contul de green (Colony.) :* , am acces la toate, daca vrei dovezi, imi zici :* Baietii, acest colony zis si C.denis pe blue e un fan care crede ca va obtine functii de pe spatele meu, salut. Apropo, degeaba aplici leader sau numai stiu eu unde, se verifica IP-urile. Slabut C.Deniss :*, aipa. Daca e chiar din Baia Mare el e Colony, adica il stiu de cand juca pe blue, cand era co italian la Chris666, dupa ce a iesit italian stiu ca l-am avut adversar in Vagos eu find in Russian. Deci el e daca nu minte ca e din BM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iSilviu. Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Sunteti cam multi:)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mDo Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Sunteti cam multi:)) Lol multi colony smr =))))))) Cam 2 si 1 fake :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paliciuc Nadia Posted August 5, 2016 Share Posted August 5, 2016 Hahahah, degeaba zici ca esti "Colony real" daca nu ai acces la contul de blue (Colony) & contul de RED: (ColonyDNB & Colony) & contul de green (Colony.) :* , am acces la toate, daca vrei dovezi, imi zici :* Baietii, acest colony zis si C.denis pe blue e un fan care crede ca va obtine functii de pe spatele meu, salut. Apropo, degeaba aplici leader sau numai stiu eu unde, se verifica IP-urile. Slabut C.Deniss :*, aipa. Colonele, dă-mi și mie 2-3 fani pls. De ce încerci să pari altcineva? Crezi ca așa vei obține o funcție sau te va baga cineva în seamă? Eu când m-am apucat pe Green am avut decât 2-3 prieteni, dar după ceva timp mi-am făcut multi, datorită comportamentului meu, activitati mele și poate datorită factiunilor în care am fost. Sfatul meu pentru tine este să o iei de la 0 sausa joci pe contul tău și să-ți începi o "nouă cariera", si încearcă să numai furi identitatea altcuiva. Nu ai cum sa fii tu Colony pentru că nimic din datele tale de revenire nu par a fi 'ok' Sper ca te-am făcut să înțelegi. Succes! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mDo Posted August 5, 2016 Share Posted August 5, 2016 (edited) Colonele, dă-mi și mie 2-3 fani pls. De ce încerci să pari altcineva? Crezi ca așa vei obține o funcție sau te va baga cineva în seamă? Eu când m-am apucat pe Green am avut decât 2-3 prieteni, dar după ceva timp mi-am făcut multi, datorită comportamentului meu, activitati mele și poate datorită factiunilor în care am fost. Sfatul meu pentru tine este să o iei de la 0 sausa joci pe contul tău și să-ți începi o "nouă cariera", si încearcă să numai furi identitatea altcuiva. Nu ai cum sa fii tu Colony pentru că nimic din datele tale de revenire nu par a fi 'ok' Sper ca te-am făcut să înțelegi. Succes! Eu sau el? Oricum stiu ca vorbesti de el :* pwp Si daca era "Colony" trebuia sa fie mafiot acum, nu sa stea in pasnice si sa aibe in FH C.Deniss uninvite inactivitate talent Edited August 5, 2016 by Alliance Colony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paliciuc Nadia Posted August 5, 2016 Share Posted August 5, 2016 Eu sau el? Oricum stiu ca vorbesti de el :* pwp Si daca era "Colony" trebuia sa fie mafiot acum, nu sa stea in pasnice si sa aibe in FH C.Deniss uninvite inactivitate talent De el vorbeam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
.ADRIANN Posted August 5, 2016 Share Posted August 5, 2016 lol cati colony sunt? toti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Padrino Giovanni Posted August 5, 2016 Share Posted August 5, 2016 Hahahah, degeaba zici ca esti "Colony real" daca nu ai acces la contul de blue (Colony) & contul de RED: (ColonyDNB & Colony) & contul de green (Colony.) :* , am acces la toate, daca vrei dovezi, imi zici :* Baietii, acest colony zis si C.denis pe blue e un fan care crede ca va obtine functii de pe spatele meu, salut. Apropo, degeaba aplici leader sau numai stiu eu unde, se verifica IP-urile. Slabut C.Deniss :*, aipa. frt care te supara ca ii rupem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ColonyW0W Posted August 5, 2016 Author Share Posted August 5, 2016 De el vorbeam mai baiete, tu nu cumva esti santiago de pe red cu care jucam in rifa cand era element lider si eu colider ? C.DENISS II CONTUL UNUI PRIETEN, mi l-a dat mie ca el nu mai joaca, pot demonstra in fata oricui cine sunt, v-am pupat Eu sau el? Oricum stiu ca vorbesti de el :* pwp Si daca era "Colony" trebuia sa fie mafiot acum, nu sa stea in pasnice si sa aibe in FH C.Deniss uninvite inactivitate talent omule, daca nu am 30 de ore jucate in ultimele 2 luni, cum hristos ai vrea sa intru in factiune ? omfg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoTMeng Posted August 5, 2016 Share Posted August 5, 2016 Welcome colony! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ColonyW0W Posted August 5, 2016 Author Share Posted August 5, 2016 Welcome colony! te pup Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts