Madmix Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 (edited) DESCHISE! APLICATII HELPERI: In acest topic m-am decis sa acord functii de helperi asta insemnand ca cel ce v-a lua functia v-a beneficia de rank care v-a creste din 3 in 3 zile,nu ca la un membru normal din 5 in 5 zile,ce va trebui sa faca un helper este sa raspunda la intrebari de genu:"La cate zile primesc rank" , sa raspunda stfel:"JOCKERU,vei primi rankup la 5 zile",va rog sa urmati modelul de postare.SUNTEM IN CAUTARE DE 4 HELPERI PRICEPUTI LA CLANURI MOdel de postare: Nickname: Rank detinut: De ce doresti sa fi helper?: De ce crezi ca te-ai potrivi in functai de helper?: Alte precizari: Esti de acord ca daca nu vei raspunde la intrebari vei fi retrogradat la membru normal?: Edited August 4, 2016 by JOCKERU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madmix Posted August 4, 2016 Author Share Posted August 4, 2016 MErge Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sergei Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 (edited) Nickname: Sergei Rank detinut: 1 De ce doresti sa fi helper?: Vreau sa devin helper al acestui clan deoarece doresc sa ajut fiecare membru al clanului. De ce crezi ca te-ai potrivi in functai de helper?: Pentru ca am multe cunostinte legate de joc. Alte precizari: Da , il salut pe JOKERU care mi-a dat /cinvite in acest clan minunat. Esti de acord ca daca nu vei raspunde la intrebari vei fi retrogradat la membru normal? : Categoric. Edited August 4, 2016 by Sergei Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madmix Posted August 4, 2016 Author Share Posted August 4, 2016 Nickname: Sergei Rank detinut: 1 De ce doresti sa fi helper?: Vreau sa devin helper al acestui clan deoarece doresc sa ajut fiecare membru al clanului. De ce crezi ca te-ai potrivi in functai de helper?: Pentru ca am multe cunostinte legate de joc. Alte precizari: Da , il salut pe JOKERU care mi-a dat /cinvite in acest clan minunat. Esti de acord ca daca nu vei raspunde la intrebari vei fi retrogradat la membru normal? : Categoric. Acceptat sper sa te descurci cu functia imd modific la staff Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts