Creedo Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Model reclamatie: Numele tau (din joc): Numele celui reclamat: Motiv: Dovezi: Data: Alte precizari: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asf Green Posted August 5, 2016 Share Posted August 5, 2016 (edited) Numele tau (din joc): A.S/F Numele celui reclamat: ReaDon Motiv: Mi-a dat Clan warn pentru ca am scris ''cine ma ajuta sa scap de Pd'' de 2 ori din gresala am apasat pe sageata sus,acesta nu a fost spam,as-i dori sa vad dovda lui in care am facut spam. Dovezi:http://imgur.com/a/UlbiW Data: 8.05.2016 Alte precizari: AS-i vrea sa fie el sanctionat pentru gresala lui. Readon astept dovada,nici la factiune nu esti sanctionat asa de drastic. Edited August 5, 2016 by God.A.S.F Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexandruAlex Posted August 5, 2016 Share Posted August 5, 2016 T Numele tau (din joc): A.S/F Numele celui reclamat: ReaDon Motiv: Mi-a dat Clan warn pentru ca am scris ''cine ma ajuta sa scap de Pd'' de 2 ori din gresala am apasat pe sageata sus,acesta nu a fost spam,as-i dori sa vad dovda lui in care am facut spam. Dovezi:http://imgur.com/a/UlbiW Data: 8.05.2016 Alte precizari: AS-i vrea sa fie el sanctionat pentru gresala lui. Readon astept dovada,nici la factiune nu esti sanctionat asa de drastic. Te-am sanctionat deoarece un player din clan s-a plans ca tu faceai spam cu : "cine ma ajuta sa scap de pd" 3-4 ori,si mai si cerseai care ma ajuta cu 1kk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asf Green Posted August 5, 2016 Share Posted August 5, 2016 (edited) T Te-am sanctionat deoarece un player din clan s-a plans ca tu faceai spam cu : "cine ma ajuta sa scap de pd" 3-4 ori,si mai si cerseai care ma ajuta cu 1kk Nu eu am zis asa doar de 2-3 ori apoi am incetat si adu-mi dovada ca am facut spam sau cler [CLAN WARN] Edited August 5, 2016 by God.A.S.F Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MihaiHodor Posted August 29, 2016 Share Posted August 29, 2016 Numele tau (din joc): MihaiHodor Numele celui reclamat: BooGey05 Motiv: M-a dat afara pe motiv ca recruteaza in clan doar membri cu rank 5 in FH. La prima sedinta liderul a zis ca cei intrati deja trebuie sa faca doar lvl7 si 30h jucate. Data: 29.08.2016 Alte precizari: Sper sa fie sanctionat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts