Jump to content

Cerere- [AIM]- Sean

Sigmund
 Share

Recommended Posts

INFORMATII DESPRE VIATA REALA:

Nume:Andrei Casmir
Varsta:15
Autodescriere (~ 30 cuvinte): 
Sunt un baiat cu capul pe umeri, caruia ii place sa se distreze cu prietenii. Imi place sa muncesc pentru a castiga respectul celorlalti si consider ca pot fi de ajutor oricui. Sunt o persoana rabdatoare dau noi sanse persoanelor care au gresit dar pana intr-un anumit punct. Sunt o fire ambitioasa, nu ma pierd cu firea in situatiile extreme ,ci imi pastrez calmul si incerc sa fac tot posibilul ca tot ce fac sa imi iasa perfect. Sunt un baiat respectuos, nu imi place sa fiu luat in deradere si merg pe principiul {Respecta si vei si respectat!}. Caut ca mereu in jurul meu sa fie armonie si intelegere. Sunt mereu in cautare de noi prieteni, noi aventuri, noi experiente, si traiasc viata pe deplin bucurandu-ma de fiecare clipa. Nu suport genul de oameni prefacuti, cei care te copiaza in tot ceea ce faci si prietenii falsi. Ma integrez foarte repede intr-un nou colectiv si tind sa fiu prieteni cu toti. Am un limbaj corect gramatical si non-vulgar. Cred ca am din toate cate ceva, asta inseamna ca sunt un om integru si stiu ce vreau de la viata. Uneori sunt visator cand ma gandesc la ce am realizat in trecut si ce voi realiza in viitor. Desigur, ca orice alta persoana, am si unele defecte dar prietenii ma accepta asa cum sunt si asta este tot ce conteaza. Cam atat am avut sa va spun despre mine, mai multe va las pe voi sa aflati.
Ce gen de muzica asculti?

Pop.

STATISTICI ONLINE:

San Andreas - Multiplayer:

Nick :Sean
Nivel :10
Nume folosite anterior:-
Vechime pe server:2 luni
Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele): Nu.

Poza cu invitatie:http://imgur.com/a/mvUMl
Link cu faction history: http://orangepanel.bugged.ro/profile/Sean
Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !): Nu.
Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care): Nu am mai fost.
Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?): Nu.
Ce alte jocuri mai joci?: Niciunul.
Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?: Cu toti ma inteleg ok.

Experienta SA-MP [ () / 10 ]:10/10
Experienta DM [ ()/10]:Sa zicem 1/10 deoarece nu prea fac DM pe playeri , doar pe politisti cand am rob.

CONTACT/ETC.:

Contact skype/yahoo messenger:andreiflorin9( skype )
De ce iti doresti sa faci parte din clan?:Deoarece vreau sa incerc o noua experienta.

Cum consideri ca poti ajuta clanul?: Prin simplul fapt ca pot indruma membrii acestuia fiind un om pasnic.
Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?: Da
Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?Da