SphinxCF Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 (edited) Nume pe server: Ionutz[]. Level: 30 Ore jucate pe server: 810 Vechime pe server: 1 ani. Cea mai mare realizare pe bugged: FH-ul meu. Ai avut vreodata ban? (Daca da, specifica si motivele): Nu. Linkul profilului de pe panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Ionutz[]. Poza cu invitatia: http://imgur.com/a/lLJm3 Membrii pe care ii cunosti in Phalanx: ShaDow.v3 Planuri de viitor pe server: Helper Prenume: Ionut Varsta reala: 15 ani. Descrie-te in minim 20 de cuvinte: Ma cheama Ionut, sunt din Bacau,sunt un baiat harnic cu simtul umorului,stiu sa fac glume in limita bunului simt,imi place colaborarea de echipa,imi place sa vorbesc foarte mult cu membri echipei in care apartin,imi place sa povestesc lucruri care mi s-au intamplat ,imi place sa ajuti membri care au mai putin bani ca mine si sa le explic ce ar fi bine sa isi cumpere la level mic si ce ar trebui sa faca ca sa intre intr-o factiune,imi place sa imi respect superiorul si sa ma inteleg foarte bine cu el,imi place foarte mult sa ma joc pe PC si vreau sa devin un cooperator IT,imi place sa imi fac prieteni noi mereu si sa cunosc oameni,sunt optimist si ma consider o persoana norocoasa din mai multe puncte de vedere,eu merg pe conceptia "ma respecti,te respect" si ma supar foarte repede din cauza asta ,dar imi trece si foarte repede.Imi place sa ma distrez, dar cand vine vorba de munca, totul se schimba radical.Am practicat 3 ani de handball si 2 ani de inot.In timpul liber,ies afara cu prieteni si ne adunam pe un teren de fotbal de la baza FCM Bacau sa jucam fotbal.Nu imi place sa se faca glume pe seama mea,dar nici pe seama altuia.Vreau ca toti sa fie uniti si sa comunice si sa se inteleaga perfect.Sper sa fiu acceptat,multumesc mult pentru timpul acordat. Planuri de viitor: Nu am inca. Edited August 4, 2016 by Ionutzz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pure.Pain Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natsu[] Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaDok Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Pro, Meriti o sansa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ADRiAN.BELEAUA - retired Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Contra, fh aiurea. ``Planuri de viitor pe server: Owner sau Admin``, rly? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SphinxCF Posted August 4, 2016 Author Share Posted August 4, 2016 Ms. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPARTAN Posted August 5, 2016 Share Posted August 5, 2016 @@IoNuTZz., cp. Respins. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts