Jump to content

[Respins] Aplicatie Phalanx - AlexaNdru.

AlexaNdru.buGGed
 Share

Recommended Posts

Nume pe server: AlexaNdru.

Level: Am level 15 fara sa dau /buylevel, o sa dau.

Ore jucate pe server: Am jucate 283 de ore pe acest cont.

Vechime pe server: Joc pe acest server din 2013 dar cu pauze si am mai jucat si pe alte conturi.

Cea mai mare realizare pe bugged: Prietenii, functia si averea.

Ai avut vreodata ban? (Daca da, specifica si motivele): Nu, nu am avut niciodata ban.

Linkul profilului de pe panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/AIexaNdru.

Poza cu invitatia: http://imgur.com/a/DQDdU

Membrii pe care ii cunosti in Phalanx: Cunos multi, nu are rost sa ii enumar aici, se cunosc ei.

Planuri de viitor pe server: Sa intru in acest clan, si sa primesc functia de helper.

Prenume: Alexandru.

Varsta reala: Am varsta de 18 ani.

Descrie-te in minim 20 de cuvinte: Salut, ma numesc Alexandru, sunt din Targu-Mures si am varsta ed 18 ani. Sunt un baiat ce sta in banca lui, ce nu-si arunca nasul acolo unde nu tebuie, fiind  calm de fel. Sunt o fire prietenoasa, iertatoare, vesela, optimista si amuzanta. Imi place sa-mi fac foar multi tovarasi, legand cu mare grija firele unor prietenii de lunga durata, urmand ca mai mereu sa ma interesez de situatia lor si de ce nu, sa iesim prin oras cat mai des la o plimbre sau la o terasa sa bem un suc. In continuare mai pot spune ca sunt o fire sportiva, curajoasa si foarte ambitioasa. Pur si simplu, eu nu ma dau batut pana cand lucrurile nu ies asa cum doresc eu sa iasa. Nu onteaza cand, de ce si in ce fel voi rezolva treaba respectiva. Tot ceea ce conteaza este faptul ca intr-un final, operatiunea respectiva o sa fie finalizata cu succes.

Planuri de viitor: Momentan nu am planuri de viitor.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.