Mario Alexandru Budei Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 INFORMATII DESPRE VIATA REALA: Nume:Mario Alexandru Budei Varsta:13 ani. Autodescriere (~ 30 cuvinte):Sunt o fire haioasa, imi place foarte mult sa glumesc si sa ii fac pe cei din jur sa rada. Sunt destul de iertator, nu ma enervez repede si nu imi place sa port pica. Ii respect pe cei din jur atata timp cat si ei ma respecta pe mine. Uneori imi place sa fiu in centrul atentiei, alteori nu, desi mereu imi place sa ies in evidenta cu ceva bun. Timpul liber nu il pot petrece stand degeaba, in timpul liber imi place sa fac orice. Imi plac documentarele de stiinta si tot ce tine de tehnologie. Imi place foate mult sa vizionez filme si sa calatoresc. Sporturile nu ma pasioneaza foarte mult, doar fotbalul. Locatia(Oras):Piatra-Neamt. Ce gen de muzica asculti?Trap. STATISTICI ONLINE: San Andreas - Multiplayer: Nick :AndreiINFINITE Nivel :14 Nume folosite anterior:MarioBudei Vechime pe server:1 an si ceva. Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Da, am avut ban pentru Cheats(Teleport - Hack) pe blue.bugged.ro Poza cu invitatie:http://imgur.com/a/LLUok Link cu faction history:http://prntscr.com/c1mx0u Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu, nu am avut. Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care):Da , am mai fost in clanurile (Hooligans, .thug si clanul B0T). Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):Nu, nu am mai fost in clanul AIM. Ce alte jocuri mai joci?:Mai joc si CS:GO, Garry s mod si altele. Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?:Nu prea ma intelg bine cu nimeni din AIM , dar probabil daca o sa intru o sa ma intelg . (Nu prea cunosc multi din AIM). Experienta SA-MP [ () / 10 ]: [ (2 / 10) ] Experienta DM [ ()/10]: Nu prea fac DM aiurea decat pe politistii cand am quests si uneori de plictiseala sa zicem 3/10. CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger: [email protected] si facebook Mario Alexandru Budei. De ce iti doresti sa faci parte din clan?:Doresc sa fac parte din [AIM] deoarece mi se pare un clan unit la bine si la greu, cu membrii cu un comportament adecvat. Imi mai doresc sa ma alatur acestui clan deoare am foarte multi prieteni aici. Mai ales si cu membrii alesi foarte bine cu un lider pe masura si niste co-leaderii extraordinarii. Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Pot ajuta clanul cu un jucator activ si cu un comportament foarte frumos. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Desigur. Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?Desigur. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIMSWEAR Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Neutru! FH slab, ti-e lene sa scrii o aplicatie calumea si dai copy paste bravo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
knightbarosanu Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Contra, copy-paste. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZyzzNBK Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Contra, aplicatie de tot rasul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ctx Posted August 5, 2016 Share Posted August 5, 2016 Contra, Copy-Paste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trev0r Posted August 5, 2016 Share Posted August 5, 2016 Contra, motivele le ai deja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FUZION Posted August 5, 2016 Share Posted August 5, 2016 neutru, nu te cunosc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Padrino Giovanni Posted August 5, 2016 Share Posted August 5, 2016 Contra, copy-paste. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM RevoN RETiRED Posted August 6, 2016 Share Posted August 6, 2016 Contra copy paste. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SfinXuL Posted August 6, 2016 Share Posted August 6, 2016 Neutru, nu cunosc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike.rapp Posted August 6, 2016 Share Posted August 6, 2016 Contra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts