Ca77a Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 (edited) Subiectul video-ului: Ce ai face in locul meu? O scurta prezentare: Este un video in care as vrea sa lamurim anumite lucruri! Link catre filmulet: Vreau sa comentati la postare cu sugestia voastra! Lasati orice fel de comentariu! +1 e optional Edited August 5, 2016 by Ca77a #zona 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tns belgianu Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Ramai admin nabule :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
norbiro Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Ramai admin, nu te caca pe tine pentru un admin warn, esti tare si imi place canalul tau(no fanboy :)) ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicolae Ceausescu Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 (edited) Ce conteaza parera noastra? este problema ta daca sa renunti sau nu, tu iei decizia asta, nu suntem in locul tau sa stim cum stau treburile, dar dupa parerea mea nu merita sa renunti pentru un admin warn. Edited August 4, 2016 by ZaCk 47 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hutchinson Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 de ce ai renunţa pentru un AW frate? zi merci că nu eşti a4 ca să mai aştepţi nu ştiu cât timp, keep calm, o să regreţi dacă vei renunţa, îţi zic, @Ca77a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alddy SRT Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Sincer aş vrea să te văd în mafie, dar tu decizi. :< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ca77a Posted August 4, 2016 Author Share Posted August 4, 2016 Ramai admin, nu te caca pe tine pentru un admin warn, esti tare si imi place canalul tau(no fanboy :)) ) de ce ai renunţa pentru un AW frate? zi merci că nu eşti a4 ca să mai aştepţi nu ştiu cât timp, keep calm, o să regreţi dacă vei renunţa, îţi zic, @Ca77a Poate m-am exprimat eu gresit sau poate nu ati inteles voi. Eu nu vreau sa renunt fiindca am luat admin warn, pe care oricum l-am luat constient, deci nu e nimic ce m-ar afecta in asta, ideea e ca nu am un program care sa-mi permita atat de bine sa ma ocup de functie, astfel apelez la voi sa-mi dati sfaturi ce ar fi mai ok sa fac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raul_Cross Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 De fapt, gandeste-te si tu putin, ce ar alege lumea? Sa se uite la un player obisnuit sau sa se uite la un admin 5? Eu sincer as alege sa ma uit la un admin 5, de ce, pentru ca nu oricine atinge acest prag si prin faptul ca ai demonstrat ca esti demn de aceasta functie automat jucatorii se intreaba si ce fel de om este 'Ca77a' si ar vrea sa-l cunoasca, cred ca esti singurul admin 5 care filmeaza si mi-ar placea sa continui. Acum, cum zice si Zack, nu noi iti alegem viata, tu alegi ce vrei sa faci. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristian Vlad Wolf Rko Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Ramai admin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeremyCraioveanu Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Frumos sa filmezi in mafie.. parerea mea, dar este frumos si sa fi admin.. tot helper e baza :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZERS Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 (edited) Esti admin level 5, nu ai nimic greu de facut. Rămai admin si filmeaza. Edited August 4, 2016 by ZERS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlad Husman Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Ramai admin. Ca77a 4 life. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeaNthelifer Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Salut Ca77a, Cred ca cel care trebuie sa aleaga, esti tu, deoarece tu ai muncit pentru aceasta functie si cred ca meriti sa vii cu o decizie buna pentru tine, nu pentru noi. Nu vreau sa iti spun ce sa faci, nu am de gand sa iti spun sa renunti, ci nici sa ramai, dar orice decizie ai lua, nu cred ca te-ar putea judeca nimeni. Daca iti place ceea ce faci, ramai si continua ceea ce iti place, dar daca te-ai plictisit de functie si consideri ca nu mai merita sa continui, tu esti singurul care poate sa decida asta. Bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZyzzNBK Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Admin 5, ai tras mult pentru funcție dude, acum, ştiu unde bați, mafiot pe blue, amintiri si d-astea :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
.ADRIANN Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 (edited) Sincer aş vrea să te văd în mafie, dar tu decizi. :< sper sa fac rost de un cont green si intru cu tine in mafie <3 @Ca77a Edited August 4, 2016 by AdryaN Official Link to comment Share on other sites More sharing options...
VicK - Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Orange - mafiot - power. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Padrino Giovanni Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Admin ul nu-și are rostul pe o comunitate așa serioasă. Ești tratat ca la școală fiind admin, degeaba filmezi chestii de admini, pentru că aceste chestii nu satisfac publicul. Dacă vrei să te axezi pe youtube, mafiile sunt și vor fi mereu pe locul 1. Mai ales tu, cu un trecut bogat în acestea, probabil se vor uita din ce în ce mai mulți. Nu văd rostul funcților astea, admin, helper. Câte injurii primești când acorzi un ban 7 ascundere aiurea? Câte injurii primești când iei pe unu la teste care n-are cod și altu cu cod se dezlănțuie pe turf? Nu merge așa. Adică, nu știu cum voi gândiți, dar cel puțin eu așa cred. Nu merită să-ți irosești timpul ocupându-te de comunitate, nu primești un salariu sau ceva în gen, ci doar pupincurismul jucătorilor. Ajungem toți la un punct unde ne spunem 'wow, ce fain ar fi să fim admini". După care te gândești ce te gândești și reiese ca practic e de rahat să fi admin, pe o comunitate așa serioasă unde nu ai voie să faci o caterincă că verifică shad0w logurile, nu ai voie să te joci la war ca admin că cică dai cu [discutiile despre cheaturi sunt sanctionate cu warn/suspend pe forum] și se fac favorizări la war. Alegerea e complet în mâinile tale, deși eu ți-aș propune să te axezi pe mafii, unde chiar și ție îți face plăcere să te joci și unde mulți te așteptăm cu drag. Sper că m-am făcut înțeles, no hate. Nu am nici o treabă cu adminii bugged-ului, dar chiar așa este. Este pușcărie virtuală să fi admin și punct. Exprimare liberă, no suspend pls. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
G3oo Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Eu in locul tau as lasa adminul pana in toamna cel putin si m-as baga intr-o mafie asta e ce as face eu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mike Qzsxasfas Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 (edited) Orange mafiot te distrezi, nu-ti bati capul, no stress izi life. Dar sa nu dai cu cheats, daca joci power fara cheat o sa ajungi bine. In plus green-ul e mort nu are playeri nu mai are nici o speranta. Admin ul nu-și are rostul pe o comunitate așa serioasă. Ești tratat ca la școală fiind admin, degeaba filmezi chestii de admini, pentru că aceste chestii nu satisfac publicul. Dacă vrei să te axezi pe youtube, mafiile sunt și vor fi mereu pe locul 1. Mai ales tu, cu un trecut bogat în acestea, probabil se vor uita din ce în ce mai mulți. Nu văd rostul funcților astea, admin, helper. Câte injurii primești când acorzi un ban 7 ascundere aiurea? Câte injurii primești când iei pe unu la teste care n-are cod și altu cu cod se dezlănțuie pe turf? Nu merge așa. Adică, nu știu cum voi gândiți, dar cel puțin eu așa cred. Nu merită să-ți irosești timpul ocupându-te de comunitate, nu primești un salariu sau ceva în gen, ci doar pupincurismul jucătorilor. Ajungem toți la un punct unde ne spunem 'wow, ce fain ar fi să fim admini". După care te gândești ce te gândești și reiese ca practic e de rahat să fi admin, pe o comunitate așa serioasă unde nu ai voie să faci o caterincă că verifică shad0w logurile, nu ai voie să te joci la war ca admin că cică dai cu [discutiile despre cheaturi sunt sanctionate cu warn/suspend pe forum] și se fac favorizări la war. Alegerea e complet în mâinile tale, deși eu ți-aș propune să te axezi pe mafii, unde chiar și ție îți face plăcere să te joci și unde mulți te așteptăm cu drag. Sper că m-am făcut înțeles, no hate. Nu am nici o treabă cu adminii bugged-ului, dar chiar așa este. Este pușcărie virtuală să fi admin și punct. Exprimare liberă, no suspend pls. Mafiile sunt si vor fi mereu locul 1, foarte adevarat. Multi playeri pentru acest lucru joaca, pentru ca intr-o mafie chiar te distrezi, de asta te joci samp, sa te distrezi. Edited August 4, 2016 by AIM Cretzul Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnaKeZ official 2k15 Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 eu zic admin Link to comment Share on other sites More sharing options...
MALELiiM Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Mafie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odin. Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Sa vii pe orange frt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreW. Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Daca stau sa ma uit asa la tine de aici de jos as alege adminul, dar am avut si eu o functie, nu conteaza ca a fost mai mica dar m am plictisit de ea foarte curand si se vede ca si tu te-ai c'am plictisit. Incepe ceva nou #orange #power Link to comment Share on other sites More sharing options...
IulyIDS... Posted August 5, 2016 Share Posted August 5, 2016 Frate eu nu zic nici sa renunti nici sa ramai. Gandestete bine la acest lucru si imagineaza-ti cum iti va fi tie mai bine cu sau fara admin. Eu sa fiu in locul tau, zic asa daca as avea timp as ramane daca nu as renunta, este doar un joc.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex425. Posted August 5, 2016 Share Posted August 5, 2016 Mafie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts