ValiDvs Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Informaţii din viaţa reală Nume: Dragan Stefan Valentin Ce vârsta ai?: 15 ani. Ce hobby-uri ai?: Pescuitul si baschetul. Ce gen de muzică asculţi?: Rap si Trap. Descrie-te în minim 25 de cuvinte: Nu sunt nici dragut, nici destept si nici cu bani. Tot ce am e pofta de viata. Pe care sunt pregatit sa o impart cu oricine. Sunt genul de tip care se plictiseste repede, isi ia un rucsac in spate, trage cei mai bun prieteni dupa el si pleaca intr-o excursie la munte. Nu imi pierd niciodata timpul gandindu-ma ce o sa fac maine. Niciodata maine nu o sa fac ce am facut azi...si tot asa. Informaţii SA-MP Nickname: ValiDvs Level: 26 Sancţiuni avute (ban-uri, jail-uri, mute etc): Din pacate am fost sanctionat cu un ban acum ceva timp pentru "inselatorie". Profilul de pe panel (link): http://bluepanel.bug...profile/ValiDvs Poză cu invitaţia : http://imgur.com/a/IPW10 Care este ultimul clan din care ai făcut parte?: [eTz] De ce l-ai părăsit?: Clanul nu era de mine, era foarte plictisitor acolo. Ce planuri de viitor ai pe server?: Sa ajung la functia de helper. De ce ai decis să aplici în acest clan şi nu în alt clan?: Deoarece este unul dintre cele mai bune clanuri de pe acest server. De ce vrei să faci parte din acest clan?: Fiindca membrii acestui clan sunt de treaba si au cei sapte ani de acasa. Cu care dintre membrii te înţelegi foarte bine?: Ma inteleg bine cu majoritate clanului. Nu am antecedente cu vreun membru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harris Posted August 4, 2016 Share Posted August 4, 2016 Aplicatii inchise! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castiel. Posted August 5, 2016 Share Posted August 5, 2016 Nu inteleg de ce inainte de a aplica nu verificati daca aplicatiile sunt deschise/inchise. De accea este pus acolo acel topic cu ceva scris intre paranteze (INCHISE), respectiv (DESCHISE), cand or sa fie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Dragos Posted August 5, 2016 Share Posted August 5, 2016 Nu inteleg de ce inainte de a aplica nu verificati daca aplicatiile sunt deschise/inchise. De accea este pus acolo acel topic cu ceva scris intre paranteze (INCHISE), respectiv (DESCHISE), cand or sa fie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragos[] Posted August 5, 2016 Share Posted August 5, 2016 Aplicatii inchise! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LebroN47 Posted August 6, 2016 Share Posted August 6, 2016 Aplicatii inchise! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyu Tzu Posted August 6, 2016 Share Posted August 6, 2016 Aplicatii inchise! Link to comment Share on other sites More sharing options...
IonutzSouth Posted August 6, 2016 Share Posted August 6, 2016 Aplicatii inchise! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts